KRISTIJAN TRAŽIO POLIGRAF! Nakon SKANDALČINE njegova devojka rešila SVE DA OTKRIJE!


KRISTIJAN TRAŽIO POLIGRAF! Nakon SKANDALČINE njegova devojka rešila SVE DA OTKRIJE!

Kristijan, Kristina i Ivana, Foto: Damir Dervišagić, Youtube

Kristijana Golubovića bivša žena Ivana Golubović optužila je za nasilje i on vodi borbu za starateljstvo, a u tome ga ja podržala devojka Kristina Spalević.

Po rečima Spalevićeve, Kristijan je od strane svoje supruge navodno tužen za fizičko zlostavljanje, ali i korišćenje nedozvoljenih supstanci, te je Golubović na zakazanom ročištu tražio da se podvrgne poligrafu, kako bi dokazao istinu.

Kristina je objasnila šta se dogodilo u sudnici, ali je pomenula i da su jako ogorčeni na socijalnu službu, jer Kristijan navodno nije moga da čestita rođendan svojoj ćerki, te ni da joj odnese poklone, ali ni tortu, o čemu je govorio u snimku objavljenom na njihovom jutjub kanalu.

– Jako mi je teško što se Kristijan nalazi u ovakvoj situaciji, provereno to ne zaslužuje. Ivana se nije pojavila na sudu, što smo i očekivali ali koliko sam upućena, na suočavanje mora da dođe. Smatram da je degutanto da ja komentarišem njihov odnos i raspravu ali dokazi koje sam videla i činjenice kroz život sa Kristijanom mi daju za pravo da mu dam javnu podršku i da stanem uz njega – počela je Kristina.

– Kristijan ima 6 svedoka iz svoje okoline koji su bili pristuni u trenucima njegovog odnosa sa Ivanom, tako da će sve izaći na videlo. Sve da stavimo na stranu, sutra i meni može da bude loš muž, ali loš otac nije sigurno i ne zaslužuje ovakav tretman u toj ulozi – rekla je Spalevićeva i dodala:

– Za rođendan smo pokušali da stupimo u kontakt sa CZR Kraljevo, sa čije strane se Kristijan sabotira u ovom slučaju otvoreno. Tri dana je pokušavao da ih dobije, namerno su ga diskriminisali i nisu hteli da se jave. Tako da torta i pokloni nisu uručeni maloj Veri. Nakon toga, Kristijan je bio jako tužan i depresivan.

– Ona u tužbi navodi da je uložila novac u renoviranje stana, a Kristijan je to uradio od prethodno zarađenog novca pre Zadruge. Navodi da je slala novac njegovom sinu, a iznos je daleko mali što postoji dokumentovano takođe. Za Kristijana takođe nije slala novac, iako je navela da je slala njemu – rekla je Golubovićeva partnerka.

– Bitna stvar je da je Kristijan na sudu zahtevao poligraf za sve tačke koje je ona iznela, da koristi psihoaktivne supstance i da je fizički zlostavljao – zaključila je Kristina za “Srbija Danas”.

Bonus video:

Kristijan Golubović priznao da ga je bivša supruga tukla: Žao mi je što nemam normalan odnos sa ćerkom!

04:09

Kristijan Golubović priznao da ga je bivša supruga tukla: Žao mi je što nemam normalan odnos sa ćerkom!

(Espreso/Srbija Danas)

ESPRESO