Krijem TUGU, moj ivot nije SAVREN…

Showbiz vesti

Pevaica Nataa Bekvalac odluila je javno da opie svoj ivot, s obzirom da svi misle da zbog novca i slave koju ima, nema problema. Meutim, istina je drugaija.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

.

Nataa je na svom Instagram storiju objavila da nema savren ivot, kao to mnogi misle da ima:

“Imam potrebu da vam na ba ovako tmuran dan ovo napiem. Veina onih koji me prate su ene, devojke, devojice. Na moje veliko zadovoljstvo, neu da krijem, oduvek sam to elela i kada je moja muzika u pitanju. Ono to mi esto piete privatno je koliko se divite mom savrenom ivotu, traite savete, mislite da znam neto vie, vee nego to znate vi”, zapoela je pevaica, pa dodala:

“elim da vam kaem da niti umem da dam savet, niti znam nto vie od vas, a moj ivot je sve samo ne savren. Moda slilke jesu, ali ko jo slika tugu? Nje imam, imam je u galonima i uvam je za neke pesme i retke ljude. Nisam ba matala o ivotu koji ivim sada, ali sve mi je jasnije zato mi je ba ovakav put dat. Dame moje, niko, zapamtite niko vam nee srediti ivot ako to ne uinite same za sebe i za svoju decu. Zato, navucite najudobnije pantalone (zgodnije je), zasuite rukave i obezbedite sebi samostalnost i ivot. Samo nezavisna, samostalna ena moe biti slobodna i srena. Ispravite me ako greim. I samo tada moe voleti ba onoga koje njeno srce eli, a bie zasluuje. A ja vas volim ba takve kakve jeste”, napisala je Nataa Bekvalac u opisu poslednje objave na pomenutoj drutvenoj mrei.Prva / infomart