Kraljica se na telefon javlja samo ako pozovu OVE DVE OSOBE


Poznavalac kraljevskih prilika otkrio je neke od kraljičinih navika u vezi telefona, na primer koji telefon koristi i jedine dve osobe kojima će se javiti kada je pozovu

Kraljica je jedna od najvažnijih žena na svetu, tako da očekujemo da će dobiti mnogo poziva sa planovima da se sastane sa važnim ljudima i događajima kojima će prisustvovati.

Međutim, kada neko pozvoni u kraljevsku rezidenciju, slušalicu ne podiže kraljica , već član osoblja.

Ako NJeno Veličanstvo želi da razgovara direktno sa ljudima, ona ima pristup svom ličnom pametnom telefonu i otkriveno je da koristi Samsung.

Pročitajte još: Ime Megan Markl ODZVANJA SRPSKOM PESMOM za Evroviziju: Evo zbog čega Konstrakta peva o vojvotkinji (VIDEO)

Poznavalac kraljevskih prilika, Džonatan Sakerdoti, otkrio je da postoje samo dve osobe kojima ona odgovara – a nisu ni njeni sinovi.


Rekao je da kraljica koristi Samsung koji poseduje antihakersko šifrovanje od strane MI6 i da će se na telefon javlja samo svojoj ćerki princezi Ani i njenom menadžeru Džonu Vorenu.

On je objasnio: „On je zet kraljičinog prijatelja, pokojnog grofa od Karnarvona, a njegov dom je bio zamak Hajkler u Berkširu koji gledaoci TV-a možda bolje znaju kao Dauntonska opatija. Voren se smatra jednim od vodećih ljudi u svetu konjičkih trka i nadgleda sve kraljičine trkačke i uzgojne interese.”

NJeno kraljevsko veličanstvo se bavi konjima više od 70 godina i prvi put je prisustvovala Kraljevskom Askotu 1945. godine sa 19 godina, navodi Britain Magazine.

BONUS VIDEO:

 

Novost / Infomark