Koji ste ELEMENT u horoskopu? ASTROLOG otkriva šta treba da NAUČITE iz toga!

U Zodijaku postoje četiri elementa, a to su: vatra, vazduh, zemlja i voda. Svaki od 12 horoskopskih znakova pripada jednoj grupi, odnosno po tri znaka su grupisana u jedan element, podseća astrolog Jovana Vilimonović i otkriva šta svaki od elemenata treba da nauči. 

– Lakše možemo da razumemo nekog ako znamo kom elementu pripada. Svi imamo u nekoj meri ove elemente u natalnoj karti, nismo samo znak u kom nam se nalazi Sunce, imamo i podznak i ostale planete. Ipak ova postavka Sunca u karti može u najvećoj meri da opiše karakter osobe – kaže Jovana Vilimonović.

Vatra

Vatreni znaci su Ovan, Lav i Strelac.

Oni su strastveni, nezaustavljivi i harizmatični. Kreativni su, šarmantni i imaju puno samopouzdanja. Ovan, Lav i Strelac su znaci koji mogu da budu popularniji od drugih, oni su intenzivni i energičniji.

pexels.com

Vatreni znaci su popularniji od drugih

– Negativne strane vatrenih znakova su da oni moraju da budu u centru pažnje, nekad su agresivni, nekad impulsivni ili imaju ‘kratak fitilj’. Važno je da nauče da taj višak energije nekako kanališu praktično. Bave se poslovima koji su veoma dinamični. Ako želite da zadobijete poverenje ili naklonost ovih znakova samo ih pitajte bilo šta o njima i pustite ih da pričaju – sugeriše Jovana Vilimonović.


RETROGRADNI SATURN GAZI DO 23. OKTOBRA! Planeta KARME nas upozorava da PAZIMO šta RADIMO, a astronumerolog otkriva koja je NAJVAŽNIJA LEKCIJA koju treba da NAUČIMO

RETROGRADNI SATURN GAZI DO 23. OKTOBRA! Planeta KARME nas upozorava da PAZIMO šta RADIMO, a astronumerolog otkriva koja je NAJVAŽNIJA LEKCIJA koju treba da NAUČIMO


NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo za koga će se lepiti pare do 17. jula, a jedna znak treba da igra IGRE na SREĆU

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo za koga će se lepiti pare do 17. jula, a jedna znak treba da igra IGRE na SREĆU

Od zemljanih znakova mogu da nauče kako da budu staloženi i kad im je teško, a od vazdušnih kako da naprave balans u životu, a od vodenih kako da se povežu emotivno sa drugima.

Zemlja

Zemljani znaci su Bik, Devica i Jarac.

Oni su uzemljeni, lojalni i lako akumuliraju bogatstvo. Cene fine stvari u životu, kao što su dobra hrana ili putovanja. Senzualni su. Veoma su strpljivi i praktični.

Pixabay

Zemljani znaci lako akumuliraju bogatstvo

– Loše strane su što su tvrdoglavi i nisu fleksibilni. Ili je po njihovom ili nikako drugačije. Vole materijalne stvari, a nekad mogu da budu lenji ili teško nalaze motivaciju za rad. Da biste zadobili poverenje ovih znakova dobra večera je sve što vam je potrebno – savetuje astrolog. 

Od vatrenih znakova mogu da nauče kako da se brže pokrenu, da ne stagniraju kad im nije do posla, a od vazdušnih da se opuste i da ne planiraju svaki korak, a od vodenih kako da uživaju više.

Vazduh

Vazdušni znaci su Blizanci, Vaga i Vodolija.

Oni su intelektualni znaci, vole da uče, da pričaju o svemu sa drugima, da razmenjuju ideje. Bitnije im je dobro društvo, nego bilo šta drugo. Veoma su racionalni i imaju savršene socijalne veštine.  Uvek im je razum iznad emocija.

Shutterstock

Vazdušni znaci vole da razmenjuju ideje

– Nekad mogu da budu hladni, lako da prekinu odnose sa drugima, a u ljubavi lako prebole bivšeg partnera i teško se vezuju. Bave se poslovima koji su vezani za komunikaciju ili trgovinu. Ako želite da zadobijete poverenje ovih znakova samo saslušajte kao prijatelj. To će ceniti – sugeriše Jovana Vilimonović.

Od zemljanih znakova mogu da nauče da obrate pažnju na materijalno, a od vatrenih kako da realizuju neke ideje, a od vodenih kako da malo više govore o svojim osećanjima.

Voda

Vodeni znaci su Rak, Škorpija i Ribe.

Vodeni znaci su osetljivi, intuitivni i preosetljivi. Oni tačno predosećaju sve, mogu da budu veliki umetnici jer su maštoviti. Veoma su lojalni i saosećajni.

stocksnap.io

Vodeni znaci su intuitivni i predosećaju stvari

– Ono što nije baš lako da se podnese što se njih tiče je to što sve shvataju lično. Mogu stalno da menjaju raspoloženje i da budu sumnjičavi. Bave se poslovima u kojima dosta brinu o drugima. Ako želite da zadobijete poverenje ovih znakova samo im odajte neku svoju tajnu – preporučuje astrolog.

Od vatrenih znakova mogu da nauče kako da ne shvataju sve lično, od vazdušnih da se ne zbližavaju previše brzo, a od zemljanih kako da budu staloženiji.

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / Infomark