Ko je misteriozna crnka pored šampiona || Gloria


Novak Đoković je pravo iz Londona, gde je osvojio sedmu titulu na Vimbldonu, došao u Beograd, gde mu je priređen svečani doček pred Starom dvorom, a već sutradan je otišao na otvaranje teniskog kompleksa na Bosanskim piramidama u Visokom. 

Najbolji srpski teniser tamo je odigrao egzibicione mečeve na terenima koji nose njegovo ime. Odigrao je jedan set protiv Aldina Šetkića, Aljaža Bedenea i Ivana Dodiga koji su se menjali i trijumfovao rezulatom 7:5.

Preostale mečeve, malom mlađih selekcija iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Italije, odgledao je sa tribina, u društvu misteriozne crnke. Na oduševljenje prisutne publike u Visokom, koja je tribine ispunila do poslednjeg mesta, dečaci su imali nekoliko zaista dobrih poteza, što je oduševilo Novaka. 

Pročitajte: U zagrljaju plavuše- Šta će na ovo reći Jelena

 

Ata Images

 

Nole se, od prve posete kompleksu “Arheološki park- Bosanske piramide sunca” rado vraća u Visoko, varoš u blizini Sarajeva, gde je dr Semir Osmanagić  piramide i otkrio 2005. godine. Čini to posle svake velike pobede i osvojenog turnira, obišao ih je posle Rolan Garosa 2020. kao i sad, posle Vimbldona. 

Glorija / Infomark