Jovana Jeremić dečko


Jovana Jeremić se u javnosti pojavila sa novim dečkom, a ne krije da je zadovoljna pored njega.

Ona je istakla da joj je to prijatelj sa povlasticama, kao i to da je srećna i ispunjena.

Inače, Jovana je nedavno u emsiji “Sceniranje” na Kurir televiziji progovorila o novoj udaji nakon razvoda i novom momku sa kojim je već šest meseci.

– Ja ću u javnosti izaći sa imenom i sa slikom muškarca onda kada budem odlučila da on bude moj muž. Imam nekog u životu, neću da lažem. Imam nekoga ko mi je interesantan, ima i onih koji se bore za moju ljubav i imaju pravo na to. Slobodna sam žena, imam ćerku. Želim ponovo da se udam, želim da nađem ljubav svog života – otkrila je Jovana Jeremić.


00:48

Jovana Jeremić sa dečkom u Vrnjačkoj Banji

Ona je dodala da ne želi da otkriva ko je njen novi momak, ali da su zajedno još od februara.

– U pitanju je dečko koji je moj prijatelj, poznajemo se sedam godina, a upoznali smo se na svadbi moje drugarice. O ljubavi ne želim da govorim, a prijateljstvo je planulo pre šest meseci. Od februara se intezivno družimo. Idemo na putovanja i ići ćemo – kaže Jovana Jeremić.

Bonus video:

HOĆU DA RAŠIRIM NOGE KAO NATAŠA BEKVALAC, DA SE ISTAKNE DUBINA! Jovana Jeremić u minjaku pokazala kako se ŠIRI, SVE PRŠTI!

00:53

HOĆU DA RAŠIRIM NOGE KAO NATAŠA BEKVALAC, DA SE ISTAKNE DUBINA! Jovana Jeremić u minjaku pokazala kako se ŠIRI, SVE PRŠTI!

(Espreso/Kurir)

Espreso / Infomark