Još jedna novina: Instagram omogućio slanje “privatnih lajkova” za Story sadržajOvi privatni lajkovi za Story sadržaj neće značajno promeniti način na koji koristimo Instagram, ali su koristan dodatak.

Foto: Tanjug/AP

Kompanija Meta je uvela novu mogućnost za Instagram, a to je slanje privatnih lajkova za Story sadržaj.

Kao što znamo, prethodno je jedini način da se odgovori na nečiji Story bio ili slanje direktne poruke ili reakcija u vidu emotikona. U svakom slučaju, odgovor je stizao u inbox, a to često ume da ga zatrpa.

Nakon što dobijete pristup funkciji, videćete novu ikonicu srca lociranu između “Send Message” opcije i ikonice za slanje poruka u obliku aviončića.

“Cilj je omogućiti ljudima da izraze podršku jedni drugima, ali i da “očiste” svoje direktne poruke. Razmena poruka je ključni prioritet za nas i veliki deo onoga na šta se fokusiramo kada je reč o direktnim porukama između vas i ljudi do kojih vam je stalo”, izjavio je Adam Moseri, šef Instagrama.

Instagram često dodaje male, ali korisne novitete poput ovoga. Prošle jeseni je kompanija uvela opciju brisanja određenih fotografija ili klipova iz objavljenog posta. Ovi privatni lajkovi za Story sadržaj neće značajno promeniti način na koji koristimo Instagram, ali su koristan dodatak.

Video: Evo kako virtuelna realnost i veštačka inteligencija mogu da vam pomognu oko pronalaženja posla

(Telegraf.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.