JOKIĆ EMOTIVAN: On mi je kao brat, OTAC, mentor, prijatelj…

Srpski as kaže da je Stojaković izuzetno uticao na njegov razvoj koji ga je doveo dotle da prošle sezone bude MVP u NBA.

– On mi je kao stariji brat, mentor, otac, kao stvarno dobar prijatelj. Bukvalno sve. Koliko mi pomaže na terenu, toliko i van terena, najviše da skrenem misli sa košarke. Izlazimo često. Kada imamo slobodan dan, moja i njegova porodica su uvek zajedno- kaže Jokić.

Stojaković je u Denver stigao godinu pre njega. Ipak, Jokić priznaje da nije išlo u startu u dobrom smeru!

– Mrzeo sam ga. Svađali smo se sve vreme. Početkom treće godine, bio sam mlad, i nisam znao šta da radim, ali on je oduvek znao. Uvek je želeo da budem najbolji što mogu- dodao je Nikola.


ISPLIVAO SNIMAK! ŠOU! Jokić gađao Dončića, Slovenac u neverici! MOGU LI DA GA TUŽIM?ZVEZDA NBA OTKRILA! MAJKA MI ŠALJE PORUKE: Pomozite Jokiću!

ZVEZDA NBA OTKRILA! MAJKA MI ŠALJE PORUKE: Pomozite Jokiću!

– Proces od toga da budete talentovan igrač do igrač sa ostvarenim punim potencijalom je dug, potrebno je vremena. Mnogo energije i napora. Kada je došao, mnogo je radio, jedna od glavnih stvari u početku bila je da stvori radne navike. To nije lako- priznao je Ognjen Stojaković.

Stojaković kaže da ne želi da preuzme zasluge i za to što je Jokić postao odličan “trojkaš”.

On bi bio dobar sa polu-distance, ionako. Talentovan je. Bio bi sve što poželi. Imao je prirodan dar za kretnje u reketu, tek onda smo počeli da radimo na njegovoj tehnici i veštinama prema talentu koji je imao. Sjajno dodaje, a da bi bio takav asistent, moraš da budeš i dobar šuter. Moraš da povežeš odbranu- dodao je Stojaković.

Pratite nas na društvenim mrežamaINFORMER