Jezivi detalji iz života Opre Vinfri koje niko nije znao


Opra Vinfri, mnogim voditeljima je jedan od uzora. Iako je danas uticajna i moćna, njen život nije bio nimalo lak.

Pročitajte još: POSLE PITANjA O DEDI, DEVOJČICA POVRAĆALA: Očajna majka ispričala jezive detalje o sumnji na silovanje deteta (3)

Do šeste godine, živela je u jednom siromašnom mestu sa svojom bakom, na kome nije bilo vode i telefona, da bi se kasnije preselila kod majke, ali zbog neslaganja sa njom i njenom novom porodicom, odlučila je da ode kod oca, gde počinje njen pravi pakao.

Kod oca je preživljavala pravi pakao, jer je godinama trpela seksualno zlostavljanje od strica. Imala je devet godina, kada je prvi put silovao, a maltretiranje se nastavilo do 13. godine. Zbog traume koju je doživela, odlučila je da nikada se ne ostvari u ulozi majke.


Ipak, u 14. godini saznaje da je u drugom stanju, a njena trudnoća je bila posledica silovanja. Na sve načine je pokušavala da “ubije” bebu u stomaku, najviše zbog očevih reči koji joj je rekao da ne bi podneo sramotu da mu ćerka dovede dete u vanbračnoj zajednici, već da bi je pre voleo da vidi kako pluta u reci u Kumberlandu. Tako da je njena trundnoća prekinuta u začeću.

Dok mi je to govorio, ja sam jedini izlaz videla u samoubistvu

Početkom semptembra 1986. godine počelo je emitovanje emisije “Opra Vinfri šou”. Pokrenula je zatim svoj kanal “OWN”. Opra je brzo zadobila poverenje gledalaca. Svojom emisijom započela je pravu revoluciju na američkim, ali i svetskim televizijskim ekranima. Njena emisija i dan danas je jedna od najgledanijih, a gosti se rado odazivaju njenim pozivima.

BONUS VIDEO:


 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Novost / Infomark