IVAN MARINKOVIĆ ODBRUSIO GOCI TRŽAN – “SVE ALIMENTACIJE SU PLAĆENE, NISAM JA KRIV ŠTO LENA NE RASTE UZ OCA”! (VIDEO)

Međutim, njegov dolazak navodno je izazvao žestoku dramu u domu porodice Kulić.

– Danima sam zvala Ivana i ubeđivala ga da dođe da vidi sina. Željko pati što nema oca, svako veče viče: “tata, tata”. Zbog njegovih suza sam zvala Ivana da dođe. Prvi put je najavio dolazak, pa se nije pojavio, a onda je drugi put došao – rekla je Miljana za Informer pre nekoliko meseci. 

printscreen

Ivan je bio gost naše popularne emisije “Džet set Top 5” i tom prilikom otkrio šta se zapravo desilo tog dana kada je otišao da poseti Željka u Niš.

Uopšte ne bih prepričavam šta se tamo desilo, jer kada bih ja rekao šta je zaista bilo to bio haos. Ja mogu samo da se nasmejem i smejao sam se kada sam pročitao i kada su mi javili šta je izjavila. Naravno nisam se oglašavao niti demantovao, niti pričao o tome jet to njoj ne bi išlo u prilog. Voleo bih da mogu da ti prepričam kako je sve to bilo ali jednostavno neću, a ti samo zamisli kako je to moglo da izgleda. 


IVAN MARINKOVIĆ POTVRDIO ULAZAK U ZADRUGU?! Spreman sam na sve, a da li je Dalila spremna na istinu?! (VIDEO)

IVAN MARINKOVIĆ POTVRDIO ULAZAK U ZADRUGU?! Spreman sam na sve, a da li je Dalila spremna na istinu?! (VIDEO)


POTVRĐENO! VEČERAS VANREDNO UBACIVANJE U ZADRUGU 5! Ona će se danas useliti u Belu kuću? (FOTO)

POTVRĐENO! VEČERAS VANREDNO UBACIVANJE U ZADRUGU 5! Ona će se danas useliti u Belu kuću? (FOTO)

informer/printscreen

Ivan se potrudio da objasni kratko kako je protekao susret sa Željkom. 

– Normalno, onako kako je moralo da bude i kako je u tom trenutku bilo najbolje, ali po njenim rečima potpuno drugačije. Zato neću ni da demantujem jer znaš šta bi se desilo ako bi sad ja isričao onako kako se sve zapravo desilo.

Sprekulisalo se mnogo o njegovom odnosu sa ćerkom Lenom, a Marinković nam je otkrio da li viđa ćerku i da li je uspeo nešto da popravi između njih. 

Tv Happy printscreen

Trenutno nemam kontakt sa Lenom, ali ne svojom krivicom. Jednostavno su se neke stvari dešavale tokom prethodnog perioda i verujem da su ostavile traga. Nema drugih krivaca u celoj priči, bio sam gde sma bio, radio što sam radio ali posledice su tu. Ja sam strpljiv i ja sam svestan svega i sada čekam. 

Osoba si koja ima dvoje dece, kako se osećaš kao čovek koji sa svojom decom nema odnos roditelja i deteta. 

– Glupo je da kažem da se loše osećam, valjda se svaki čovek koji je u toj situaciji se loše oseća. Sad da kukumačem i patetišem, neću i ne želim. Kada je moja ćerka u pitanju, kao što sam rekao neke stvari su se desile i sve ovo je posledica toga. Ja verujem u bolje sutra i verujem da će sve doći na svoje. Ja samo pamtim lepe trenutke provedene sa svojom ćerkom i svemu tome se opet radujem jednog dana. 

ATA Images

Po rečima njegove bivše supruge Goce Tržan glavni razlog što Ivan ne viđa Lenu jesu neplaćene alimentacije koje je u obavezi da izmiruje svakog meseca. U domaćim medijima se pojavila cifra od preko 5.000 evra koje Marinković duguje svojoj supruzi. 

Postojala je priča o neplaćenim alimentacijama to i vrapci na grani zanaju. Najveći deo tj. jedini deo u svemu tome je moja krivica, ali tako je bilo u tom trenutku. Sada je sve to regulisano, sve i dok sam bio u rijalitiju to je još tada bilo izmireno – govori Ivan i dodaje:

To je moja obaveza kao oca i tu nema nikakve dileme. Druge stvari su sada mnogo bitnije, da se taj odnos taj pobojša i da se naš odnos vrati onakakv kakav je bio. Lena ima 15 godina i teško je što sada ne mogu da pričam sa njom kao sada sa tobom. To što ne učestvujem u njenom odrastanju nije moj odabir i moj izbor, ali ne krivim ni Gocu ni bilo kog drugog. Verujem u bolje sutra, ništa ne silim, moje je da krivicu ponesem na leđima i da kao što sam rekao da verujem u bolje sutra. 

U nastavku teksta pogledajte video prilog u kom nam Ivan ekskluzivno otkrio da li postaje tata po treći put:

Pratite nas na društvenim mrežama