ISTORIJA U SLOVENIJI – SRBIN JE IGRAČ GODINE! Mudrinski cepao mreže, POSVAĐAO VELIKANE, a sutra se bori za TITULU!

Srpski napadač, nekadašnji golgeter Crvene zvezde Ognjen Mudrinski doživeo je potpuni fudbalski preporod u Sloveniji, a danas je na njegovu adresu stigla i prestižna individualna nagrada! Napadač Maribora ove sezone postigao je 16 golova u tamošnjem prvenstvu, te je posle glasanja novinara, trenera, igrača i navijača proglašen igračem sezone u Sloveniji! 

Mudrinski će se ovog vikenda sa Mariborom boriti za titulu, a tokom prethodne nedelje u velikoj anketi srpski napadač dobio je najviše glasova. Treneri, igrači, novinari i navijači glasali su, a na račun golgetera Maribora stiglo je ukupno 3.921 glas. Dodajemo i da je Mudrinski prvi Srbin koji je dobio ovu nagradu u Sloveniji. 

HNK Gorica

Ognjen Mudrinski je letos stigao u Maribor na pozajmicu iz Jagelonije i doživeo je pravi fudbalski preporod. Za srpskog napadača sada se otima nekoliko evropskih klubova, a za njegov potpis bori se sada i ljubljanksa Olimpija. 

maće priliku u nedelju Mudrinski da se okiti titulom prvaka Slovenije, jer Maribor ima bod više od Kopera, a u poslednjem kolu ide na noge Muri. Pored Srbina, u idealnom timu prvenstva, od igrača koji su poznati na našim prostorima je i Kahim Paris. Jamajčanin za kog je bila zainteresovana Crvena zvezda. 


JEDVA ČEKAMO SUBOTU! Štoper ZVEZDE priželjkuje PROSLAVU TITULE pred punim tribinama!

JEDVA ČEKAMO SUBOTU! Štoper ZVEZDE priželjkuje PROSLAVU TITULE pred punim tribinama!


TADIĆ BRUTALNO POKRADEN U HOLANDIJI! Džaba mu TITULA…

TADIĆ BRUTALNO POKRADEN U HOLANDIJI! Džaba mu TITULA...

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / Infomark