Isplivala NJENA FOTKA od prošle noći, sama je i u rukama drži OVO!


DRAGANA KOSJERINA IMA BRUTALNE OBLINE: Isplivala NJENA FOTKA od prošle noći, sama je i u rukama drži OVO!

Dragana Kosjerina gleda u pod, Foto: Printscreen

Večeras se održava prvo polufinale “Pesme za Evroviziju”, a voditeljka Dragana Kosjerina oduševila je gledaoce širom regiona odevnom kombinacijom koju je odabrala za ovu priliku.

Inače, pevačica Marija Mikić je nastupala na takmičenju “Pesma za Evroviziju ’22” i sve je oduševila svojom pesmom i energijom, posebno ukoliko se uzme u obzir da se svega dan pred takmičenje saznalo da je u drugom stanju.

– Osećam se nikad bolje i poletnije, puna sam energije i neke sreće. Ušla sam u peti mesec pre neki dan. Nemam nikakve simptome, samo mi se ponekad spava više nego što treba – započela je Marija za medije, pa otkrila kako su ona i Jovan saznali lepu vest:

– Ni Jovan ni ja nismo očekivali, jer smo imali dva negativna testa iako simptomi nisu izostajali. Mislila sam da mi se nešto poremetilo zbog tempa i posla, ali je ipak nalaz krvi presudio. Saznali smo dok smo se vozili Fićom na Brankovom mostu – dodaje pevačica.

Kada je reč o Dragani, ona se pojavila u žutoj toaleti, koja je istakla njene obline i figuru, a osmehom je „raspametila“ sve, pa se o njenom novom izdanju uveliko priča na društvenim mrežama.

Dragana je ponela prelepu ogrlicu oko vrata, dok je kosu pustila da joj pada preko ramena, a pored nje na bini bio je i voditelj Jovan Radomir.

“Kosjerina izdomirila”, “Kosjerina pokorila scenu svojom pojavom”, “Prelepa”, neki su od komentara.

Voditeljka je u rukama držala kartice sa kojih je čitala tekst pripremljen za emisiju.

Kako je izgleda Dragana Kosjerina pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Bonus video:

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

(Espreso)

Espreso / Infomark