IDEM KOD HODŽE DA MI SKINE DALILINU MAGIJU Dejan Dragojević za Informer otkrio planove nakon pobede u “Zadruzi 5”!

Dejan Dragojević kaže da će vrlo brzo posle superfinala “Zadruge 5” ići kod hodže da mu skine crnu magiju, koju mu je bacila bivša supruga Dalila! Pobednik najgledanijeg rijalitija ugostio je ekipu Informera u porodičnoj kući u Veterniku, u koju se vratio posle pet godina! On je prvo jutro posle pobede proveo u dvorištu, ne odvajajući se od majke Biljane.

Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Dragojević

Biljana: Pet godina me je bolela duša

Dejanova majka Biljana kaže za Informer da joj je srce konačno na mestu:

- Presrećna sam što mi se dete vratilo kući! Pet godina me je duša bolela jer nismo bili u kontaktu, napokon mi je srce na mestu. Uvek smo bili bliska i vesela porodica, a onda se to preko noći promenilo zbog Dalile. Nikad mu nisam okrenula leđa, uvek je mogao da se vrati kući. Usred noći bih mu otvorila vrata! Njegova nova devojka Aleks mi je slatka, ali nisam za to da odmah započinju zajednički život. Nek se zabavljaju, pa dokle traje. Posle pet godina braka treba da izlazi i zabavlja se!
 

Dok smo Dalila i ja živeli zajedno, nalazio sam po kući u Gornjem Šepku neke stvari koje su mi bile čudne: pocepane igračke, konce, papire… Posumnjao sam na crnu magiju! Zato ću što pre da odem kod hodže Karamujića da mi skine vradžbine i izleči mi glavu. Ako se kod njega budem “izvrnuo naopako”, znači da mi je Dalila mađijala – kaže Dejan, a na pitanje da li spas traži od hodže zato što je promenio veru i prešao u islam, odgovara:


TAKI MARINKOVIĆ ZA INFORMER: Dalila se dogovorila sa Carem da je ponižava, samo da bi ispala žirtva i pobedila, a Maju su NAMERNO diskvalifikovali!

TAKI MARINKOVIĆ ZA INFORMER: Dalila se dogovorila sa Carem da je ponižava, samo da bi ispala žirtva i pobedila, a Maju su NAMERNO diskvalifikovali!


DENIZ DEJM LJUBI BIVŠU ZADRUGARKU U USTA! Šok scena na žurci u Šimanovcima – evo ko je u pitanju! (VIDEO)

DENIZ DEJM LJUBI BIVŠU ZADRUGARKU U USTA! Šok scena na žurci u Šimanovcima - evo ko je u pitanju! (VIDEO)

Zagonetan

Mogu da idem i u crkvu i u džamiju. Bitno je kakav sam čovek, a ne koje sam vere

Dejan

Dalila je u “Zadruzi” rekla da sam promenio veru da bi me ukanalila kod naroda u Srbiji! Neću da se izjašnjavam po tom pitanju, jer poštujem sve vere i slavim sve praznike. Mogu da idem i u crkvu i u džamiju. Bitno je kakav sam čovek, a ne koje sam vere.

Dejan kaže da se iskreno kaje zato što je okrenuo leđa porodici na pet godina zbog žene koja ga je prevarila u “Zadruzi”.

- Mami, tati i bratu sam zabio nož u leđa zbog Dalile, a nisu to zaslužili. Sad razumem zašto su mi pričali da ona nije za mene. Trebalo je da ih slušam. Ali niko me više neće odvojiti od porodice! Dalili ne bih pružio ruku u životu, jer me je odvojila od mojih. Ipak, stigla ju je karma… Kao što sam ja morao da biram između nje i roditelja, tako sada ona mora da bira između Filipa Cara i Huse i Emine. Filipu se smračilo što je sa Dalilom, srećno mu bilo! – priča pobednik popularnog rijalitija, koji nije iznenađen što nevernu suprugu niko nije dočekao u superfinalu:

Zoran Sinko

Dejan Dragojević

- Pa kako da joj dođu roditelji, kad je Filip rekao da će seksualno da opšti s njima?! Bilo bi stvarno vulgarno da zet na televiziji seksualno zadovoljava tasta i taštu!

Živeće s Aleks

Dragojević otkriva koji su mu planovi posle “Zadruge”:

Zove Aleks u Veternik

Sad sam u Veterniku s mojima, Aleks je dobrodošla. Ako treba, dići ćemo sprat na porodičnoj kući i tu ćemo živeti
Dejan

Sad sam u Veterniku s mojima, a i Aleks je dobrodošla. Ako treba, dići ćemo sprat na porodičnoj kući i tu ćemo živeti! Sad želim s njom i porodicom da se odmaram i da ih sve vodim na more. Aleks i ja još ne razmišljamo o braku i bebi, jer želimo prvo da stvorimo nešto. Jednog dana ćemo da se skrasimo u Beogradu, jer sam se u tom gradu razveo, upoznao nju i pobedio u “Zadruzi”!
 

Baba mi je baš nedostajala

Čim se vratio u Veternik, Dejan je zagrlio baku i isplakao se na njenom ramenu.

– Baba mi je nedostajala! Obesio bih se da je umrla dok sam bio u “Zadruzi”. Mnogo mi je žao što sve ove godine nisam bio uz nju. Poželeo sam je se… – priča nam Dejan i otkriva kako se osećao kad je posle pet godina ušao u svoju kuću:

Zoran Sinko

Dejan Dragojević i njegova baka

- Osećaj je top! Išao sam po kući da vidim gde šta stoji. Mama je svuda po kući uramila moje slike! Jedva čekam da sredim svoju sobu. Prošetao sam ulicom, bilo mi je čudno što toliko dugo nisam bio ovde.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart