HUSO MUJIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON ZADRUGE! Dalilin otac otkrio: Dejanova pobeda se više slavila u Šepku, nego u Veterniku!

Da li ste očekivali da se u superfinalu bori sa Dejanom za prvo mesto?

Očekivao sam. Otprilike sam znao da će prvo mesto biti njihovo. Posle sam dobio informaciju da neće Dalila osvojiti prvo mesto, nego on. Osvojio je Deki, ali isto mi dođe. Nisu mi rekli ko će pobediti, nego da su oni kandidati za pobedu.

Da li Vam je drago što je Dejan pobedio?

Sigurno da mi je drago, kao da je Dalila pobedila. Tu nema nikakve smetnje. Želim mu sve najbolje, voleo bih da je i više osvojio.


IGRAO JE U JUŽNOM VETRU, A SADA ĆE GLUMITI LUKASA! Evo ko je dobiju galvu ulogu u “Kafani na Balkanu”POREDE JE SA DALILOM! Transformacija Ermine Pašović je NEVEROVATNA, a sada kažu da liči NA DRAGOJEVIĆKU!

POREDE JE SA DALILOM! Transformacija Ermine Pašović je NEVEROVATNA, a sada kažu da liči NA DRAGOJEVIĆKU!

Da li ste imali priliku da mu čestitate?

Nisam. Nije mi se javio, ne mogu da ga dobijem jer njegov broj telefona nemam. Preko mreža i interneta nisam, ali evo sada imam priliku da mu poželim srećno i berićetno. Da u najbolje svrhe utroši taj novac, da napravi duplo, troduplo više novca. Da biznis napravi kako treba.

Printscreen

Huso Mujić čestitao Dejanu Dragojeviću pobedu u “Zadruzi 5”

Da li ste pratili finale i da li ste videli trenutak kada je Dejan proglašen za pobednika?

Nisam, zato što sam spavao. Ja radim od jutra do sutra. Spavao sam i kada me je Dalila pozvala, ona mi je saopštila ko je pobedio i kako. Rekla mi je “babo, ja sam osvojila drugo mesto, a Dejan prvo. Dobila sam kuću i bilo mi je nezgodno kraj njega”.

Kada ste razgovarali sa Dalilom šta ste joj rekli?

Rekao sam joj da gleda šta radi, da otvori oči, da pogleda snimke i sve šta je tamo (u Zadruzi) rađeno i da donese sama zaključak.

Da li ste ostali pri stavu da ne želite da Filip Car dolazi u vašu kuću?

Ostajem pri tom stavu. O njemu neću da pričam ništa, nek je živ i zdrav svom tati i mami. Kod nas ovde za njega mesta nema. Nikad. Što se mene tiče nikada. Dok sam ja živ, sad, šta će biti posle, mene to ne znam.

printscreen

Huso Mujić, Dalila Dragojević i Filip Car

Da li zauzimate takav stav zbog toga što vas je javno vređao?

On neka misli o tome šta je pričao.

Kako je Šepak doživeo Dejanovu pobedu?

Ja mislim da je bolje doživeo nego Veternik. Više se slavilo ovde. Mislim da ima više ovde publike nego u Veterniku tamo gde je rođen. To mi ne smeta. Kako će mi smetati neko sa kim sam živeo pet godina, da sad kažem da mi smeta. Ne. Bilo je fino dok smo bili tu, sad, šta će dalje biti, ne znam. Uglavnom, ja mu želim sve najbolje – rekao je Huso za Telegraf.rs

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart