HUMANA AKCIJA CRNO-BELIH! Doniraj krv i besplatno gledaj Partizan!

Dobiće besplatnu ulaznicu za utakmicu osmine finala Konferencijske lige između Partizana i Fejenord, saopštili su crno-beli.

Partizan je pokrenuo humanitarnu akciju u saradnji sa “Intitutom za transfuziju krvi”, pa tako svi navijači i simpatizeri Partizana koji u sredu i četvrtak (9. i 10. mart 2022. godine) doniraju krv u autobusima na platou ispred zapadne tribine stadiona, mogu besplatno da prisustvuju evropskoj utakmici.

Davaoci krvi će moći da biraju stranu stadiona (istok, jug ili sever) sa koje će bodriti svoje miljenike na meču revanša osmine finala Konferencijske lige protiv Fejnorda, zakazan za 17. mart.

Ovo su termini za davanje krvi ispred stadiona Partizana: sreda, 9.03.2022. godine, od 10 do 18 časova, četvrtak, 10.03.2022. godine, od 12 do 18 časova “Pokaži snagu, spasi nekome život i bodri svoj tim do pobede”, poručuju crno-beli.


KIKS ILI PROVOKACIJA? Partizan omašio Fejenordov grb na objavi posle žreba za LK (FOTO)PARTIZAN NE GUBI UTAKMICE! Holanđani pogledali tabelu SUPERLIGE i UPLAŠILI se crno-belih!

PARTIZAN NE GUBI UTAKMICE! Holanđani pogledali tabelu SUPERLIGE i UPLAŠILI se crno-belih!

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / Infomark