HOROSKOP ZA SUBOTU 16. JUL: Rakovi će dobiti neki veći novac, a OVAJ ZNAK će se odlično osećati!

OVAN 

LJUBAV: Dosta aktivnosti u ovoj sferi I raznih događaja. Biće vam teško da napravite pravi izbor jer će vaša osećanja biti promenljiva. POSAO: Problemi u parterskom poslu ili u vezi pravnih I zakonskih pitanja. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

BIK 

LJUBAV: Srešćete nekog ko je vrlo pristupačan, I generalno nećete morati da se trudite na nađete prilike, već če one naći vas. POSAO: Uspeh u radu sa decom I obrazovanju mladih. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI 

LJUBAV: U ovom period vas je najlakše zavesti uz romantičnu večeru. POSAO: Dobar dan za finansije, moguć dobitak iz više različitih izvora, I pogotovo dobar za bilo kakvu trgovinu. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

pexels.com

Blizanci će se odlično osećati

RAK 

LJUBAV: Neće biti prepreka na putu ka potpunoj emotivnoj ispunjenosti jer će kominikacija sa partnerom biti savršena. POSAO: Moguće je da ćete dobiti veći novac, bonus ili ostvariti zaradu. ZDRAVLJE: Solidno.


LAKO SKLAPAJU PRIJATELJSTVA! 3 horoskopska znaka koji su OMILJENA među svima!

LAKO SKLAPAJU PRIJATELJSTVA! 3 horoskopska znaka koji su OMILJENA među svima!


SVE PRŠTI OD STRASTI! Muškarac rođen u OVOM horoskopskom znaku je najbolji ljubavnik!

SVE PRŠTI OD STRASTI! Muškarac rođen u OVOM horoskopskom znaku je najbolji ljubavnik!

LAV 

LJUBAV: Iako ste pre svega usmereni na karijeru, to vam neće smetati da se posvetite svom partner jer će vas ljubav napuniti pozitivnom energijom. POSAO: Pozitivan trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA 

LJUBAV: Svima je simpatična vaša sposobnost da uživate u malim životnim zadovoljstvima. Jer vi ste skromni po prirodi. POSAO: Sreća u radu sa lepotom, kreativnošću I umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da će vaš partner biti u loše raspoložen I da će vas to gurnuti u naručje neke druge osobe. POSAO: Možete imati problema sa ljudima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Želite da svima obznanite svoju naklonost prema izabranoj osobi. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru priliku za posao preko nekog poznanstva ili čak osobe koja vam se dopada ili partnera. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

pexels.com

STRELAC 

LJUBAV: Mnogo emocija I dobra komunikacija sa drugima. Lako ćete uspostaviti bliskost sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Očekujte da stvari funkcionišu bez problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Neujednačen apetit.

JARAC

LJUBAV: U potrazi ste za nekim s kim možete da razmenjujete znanje I ideje. POSAO: Moguć nesporazum sa nadređenima ali inače bez većih problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VODOLIJA 

LJUBAV: Uspostavljaćete odnose pre svega na nivou komunikacije. Lako poznanstvo I bliskost sa nekim ko dolazi iz neke druge kulture. POSAO: Nesigurna situacija na planu karijere. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Iskazaćete svoja osećanja ne neki posredan ali vrlo romantičan način. Inače ste vrlo romantični u posledne vreme. POSAO: Moguća dobit od svega što ima veze sa samoizražavanjem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / Infomark