HOROSKOP ZA PONEDELJAK 28. FEBRUAR: Device će se dobro osećati, a OVAJ ZNAK očekuju stomačne tegobe!

OVAN

LJUBAV: Samopouzdanje će vam biti na visokom nivou, zbog čega ćete se šepuriti još više nego inače. POSAO: Dobićete neke dobre ideje koje ćete moći da primenite I rešite trenutne probleme. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK 

LJUBAV: Ostvarićete emotivnu I fizičku bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Vaše dostojanstvo vam ne dozvoljava da kršite pravila, ali takođe ne trpite ni da vam drugi nameću pravila. ZDRAVLJE: Smanjite unos hrane.


PARE ĆE SE LEPITI ZA NJIH! Ove horoskopske znake očekuje neverovatno bogatstvo!BEŽE OD BRAKA! Ovi horoskopski znaci izbegavaju vezivanje!

BEŽE OD BRAKA! Ovi horoskopski znaci izbegavaju vezivanje!

BLIZANCI 

LJUBAV: Čeznućete za tim da imate više vremena za voljenu osobu, ali okolnosti vam možda neće ići na ruku. POSAO: Bez promena u ovoj sferi, ili bitnih događaja. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RAK 

LJUBAV: Danas ćete imati sposobnost da čitate misli voljenoj osobi, ili će bar to tako izgledati. POSAO: Dobro ćete iskoristiti svoje socijalne veštine, kao I sposobnost dobre komunikacije. ZDRAVLJE: Posvetite više pažnje zdravlju.

unsplash.com

Rakovi, posvetite više vremena zdravlju

LAV 

LJUBAV: Osećaćete se zahvalno za ono što imate. POSAO: Imaćete mnogo prilika da nepredujete ali ćete danas ipak odlučiti da stavite druge ispred sebe I budete timski igrač. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA 

LJUBAV: Bićete okruženi zanimljivim I zainteresovanim osobama. POSAO: Bićete uobičajeno preduzimljivi I pristupaćete poslovnim obavezama sa tačnošću I samopouzdanjem. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da doživite strastvenu romansu sa nekim iz kruga vaših prijatelja. POSAO: Danas lako možete finansijski prosperirati I uzdići se na socijalnoj lestvici, a sve uz pomoć šarma. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Nećete biti sigurni ni u to šta osećate, jer će vas privući više osoba. POSAO: Naićićete na neke sukobe ili prepreke u sferi karijere I posla, koji će osujetiti vaša nastojanja. ZDRAVLJE: Nervoza koja loše utiče na stomak.

STRELAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete razviti romantična osećanja za nekoga koga ste upoznali preko društvenih mreža. POSAO: Uglavnom ćete preispitivati svoje slabe I jake strane. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

pexels.com

JARAC

LJUBAV: Moguća romantična razmena sa voljenom osobom. Sklad i na emotivnom i na fizičkom nivou. POSAO: Osetićete se relaksirano zbog nekih pozitivnih okolnosti u sferi karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA 

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti romansu sa nekim koga znate duže vreme. POSAO: Trenitno se loše snalazite u timu, pa treba da izbegavate poslove koji zahtevaju timski rad. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE 

LJUBAV: Povoljan period za ljubav, pa je danas moguće da se desi nešto značajno u ovoj sferi. POSAO: Danas ćete biti neobično ozbiljni I posvećeni obavezama, I nećete trpeti zabušavanje drugih. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer/Infomark