HOROSKOP ZA PONEDELJAK 11. JUL: Vaga će se ZALJUBITI u stranca, a jedan znak čeka novčani DOBITAK!

OVAN 

LJUBAV: Vaš ljubavni život će pretrpeti promenu ili će vaša vaza ući u novu fazu. POSAO: Lako možete dobiti neku novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

BIK

LJUBAV: Vaš focus će se pomeriti sa balansiranja odnosa na čisto fizičku komponentu istog. POSAO: Problemi u porodičnom poslu ili sa nekretninama. Blokada ili loše okolnosti koje škode poslu. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI

LJUBAV: U periodu ste u kome ništa neće biti nemoguće, jer će vaša urođena ljupkost doći do izražaja. POSAO: Sreća u poslovima vezanim za lepotu, kreativnost i umetnost. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Raskol između emocija i mišljenja, može dovesti do većih nesporazuma sa voljenom osobom. POSAO: Ovo je dobar dan za bilo šta u vezi administracije ili transporta. ZDRAVLJE: Nervozan stomak i hronične tegobe.


NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo za koga će se lepiti pare do 17. jula, a jedna znak treba da igra IGRE na SREĆUNAJBOLJI LJUBAVNICI PO HOROSKOPU: Ova 4 znaka znaju kako da OBORE S NOGU!

NAJBOLJI LJUBAVNICI PO HOROSKOPU: Ova 4 znaka znaju kako da OBORE S NOGU!

pexels.com

Raka čeka raskol između emocija i mišljenja

LAV

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi možda će vam zasmetati monotonija, ali ako ste sami imaćete problema u ovoj sferi. POSAO: Doživećete izvestan zastoj u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA 

LJUBAV: Potrudićete se da promenite imidž i prolepšate se, što će privući pažnju okoline. POSAO: Imaćete određene ruke da pokažete koliko ste tačno kreativni. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga ko je stranac, ili nekoga koga ste upoznali na putovanju. POSAO: Ovo je vreme kada možete napredovati u karijeri ako poslujete sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguć kontakt sa dražesnim osobama i veza sa nekim ko je iznenada ušao u vaš život. POSAO: Zastoj ili neprijatne promene u karijeri, ali situacija će se uskoro promeniti. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa urinarnim traktom.

pexels.com

Vodoliji je moguća neka vrsta tajne veze

STRELAC

LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim radite ili s kim imate ili bi trebalo sa imate profesionalan odnos. POSAO: Moguće je da ćete biti primorani da ispravite greške u radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti pozitivnu komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Problemi sa podređenima i sa sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA 

LJUBAV: Nećete imati mnogo prilika za ljubav, osim ako ste u nekoj vrsti tajne veze. POSAO: I dalje moguć novčani dobitak i materijalni uspeh. Lako možete sklopiti bilo kakav kupoprodajni ugovor. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 

LJUBAV: Vaš šarm je izuzetno izražen i niko neće ostati ravnodušan pred tom činjenicom. POSAO: Moguće je da ćete pretrpeti kritiku ili morati da popravite nešto što ste “zabrljali”. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / Infomark