HAOS U ZADRUZI ZBOG POMINJANJA PORODICE: Ne dirajte moje dete, ona nema veze sa ovim rijalitijem! Udario na žensko – javno je ponizio!

Jako interesanta nedelja oko nas, otkako smo imali porodični sastanak. Prvo ću početi od sebe, ja sam jako iznenađen, ne mogu da verujem da pojedini zadrugari ne mogu da podnesu određene kritike! Ne mogu da shvatim ljude koji ovde vrište i skaču. Ja zaista imam strpljenja i vremena, ne želim da vas dovedem u crveno. Sami ste pravili svoje probleme, ja vam ne pravim probleme. Nenad može mene da vređa, nije to nikakav problem, mislim da moja ćerka nema nikakve veze sa ovim rijalitijem. Ne dirajte moje dete jer ona nema veze sa ovim rijalitijem – rekao je Mića.

Printscreen You Tube

Lepi Mića

Nećemo to da radimo. Izvini još jednom za to od srca! – odgovorio je Ša.

To što tebi fali k*rac, to nije moj problem. željna si k*rca kao vode – Mića je rekao Deniz i i time je javno ponizio.

– Sada kažem, vi koji ste bitni, pisaće vam šta ste uradili. Nemojte se ljutiti za sve što vam se ovde kaže. Mene je Mensur sinoć pitao:”Da li moguće da ja nemam ništa dobro u sebi, pa svi o meni pričaju loše?” Ja sam mu rekao da smo ovde, i onda komentarišemo loše strane. Ja poštujem ljudi kao Dejan, koji poštuju svoje principe. Što se mene tiče, nemam problem. Jedino imam problem sa Carem kada se preplićemo oko reči. To što uđete u crveno, vas košta, ne nas komentatore! Imam pravo da kažem ono što mislim! Ovo je sada sastanak da pričamo o svemu što nam se dešava – dodao je Lepi Mića.


OBEZBEĐENJE U ZADRUGU UNELO TAJNU PORUKU ZA SANDRU I DRAGOJEVIĆA! Evo kako su Rešićka i Dejan reagovali kad su ovo videli! (VIDEO)

OBEZBEĐENJE U ZADRUGU UNELO TAJNU PORUKU ZA SANDRU I DRAGOJEVIĆA! Evo kako su Rešićka i Dejan reagovali kad su ovo videli! (VIDEO)


SLAVLJE U DOMU ZVEZDE GRANDA! Pevačica podelila radosne vesti – čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

SLAVLJE U DOMU ZVEZDE GRANDA! Pevačica podelila radosne vesti - čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”: