GUMA OD ŠLEPERA PUKLA KAO BOMBA! Kamenje napuklog ivičnjaka teško je povredilo slučajnog prolaznika (VIDEO/FOTO)

Povređeni M.K. se sa suprugom kretao trotoarom u trenutku kada je šleper koji je bio u tranzitu za Beograd i želeo da skrene iz centra grada ka glavnoj saobraćajnici, nagazio na ivičnjak i deo trotora koji je pukao.

U tom trenutku došlo je do pucanja gume na kamionu i od jake detonacije kamenje uništenog ivičnjaka i krupniji delovi trotoara leteli su na sve strane. Povređeni M.K. je odmah prebačen u Opštu bolnicu u Majdanpeku i prema nezvaničnim informacijama do kojih je Informer došao, radi se o težoj povredi ahilove pete na jednoj nozi koja je izazvala obilno krvarenje. Pretpostavlja se da je povreda nastala od udarca većeg kamena.

V.J.

 

,, Nalazio sam se sa prijateljem na nekoliko metara udaljenosti u neposrednoj blizini kupovali smo štampu kada se to dogodilo. U jednom trentku čuo se jak pucanj i iznenada kamenje je krenuo da leti na sve strane. Čovek koji je išao sa suprugom, srušio se na trotoar i još jedan žena koja je u tom trenutku prolazila. Ovo je strašno bilo iz čista mira nismo znali šta nas je snašlo.

V.J.

 

Cigla koja je poletela sa napuklog trotoara ima gotovo blizu deset kilograma mozda i više. Mogu da kažem da ih je sami Bog spasao na današnji dan. Zamislite da se u tom momentu tu našlo neko dete, ovo je vreme kada ima dosta ljudi u gradu , neradan je dan. Majdanpek nema zaobilaznicu pa se tranzitni saobraćaj ovih teških vozila obavlja kroz sam centar grada i zaočekivati je bilo da se nešto ovako dogodi, kaže vidno uznemiren Majdanpečanin koji se u trenutku nesreće našao na licu mesta.

V.J.

 

Na mestu na kojem se dogodila ova saobraćajna nezgoda nalaze se predstavici Majdanpečke policije a ekipa Hitne medicinske pomoći je odmah zbrinula povređene građane Majdanpeka.