Grudi, bradavice, DOLE NA IZVOLTE, razbuktan RAT NA MREŽAMA!


STARLETA OBJAVILA EKSPLICITAN SADRŽAJ! Pokazala SVE: Grudi, bradavice, DOLE NA IZVOLTE, razbuktan RAT NA MREŽAMA!

Foto: instagram/kendalljenner

Manekenka i starleta je svom profilu je objavila seriju fotografija koje su, bar kako joj pišu u komentarima – „srušile Internet“.

Na društvenoj mreži Instagram postoji jasno pravilo o objavljivanju fotografija koje prikazuju apsolutno nage intimne delove tela, s toga se takve objave cenzurišu i uklanjaju, međutim, čini se da ovo pravilo ipak ne važi baš za sve, pogotovo ako ste deo porodice poznatog klana.

Manekenka i straleta na većini slika pozira skoro naga, ali na jednoj slici je skroz gola.

Fotografije namenjene za časopis D su izazvale pažnju i mnogi su polemisali zašto Instagram nije reagovao na ovo: „Je l ovo dozvoljeno?“ „Samo ona sme da objavljuje ovakve slike“, pisali su.

Na njima se vidi kako manekenka pozira u nizu oskudnih odevnih kombinacija, uključujući kupaći kostim, dugu jaknu, pantalone i mini suknju. POGLEDAJTE OVDE

Na jednoj od fotografija u nizu je i potpuno gola, što je izazvalo brojne reakcije njenih fanova. Smatraju da nije u redu da Kendal može da objavljuje golišave fotografije, dok drugi korisnici ne mogu jer ne prate pravila ponašanja u Instagram zajednici.

Kendal Džener
foto: Prinstcreen/Instagram

“Izvinii?? Zašto poznate osobe mogu da krše pravila, a ostali ne?”, “Čini se da je samo njoj dopušteno da objavljuje fotografije na kojima je skroz gola”, “Ovo je više po*nografija nego manekenstvo. Ne radi se o njenom telu, ona može da radi šta god želi, ali mislim da je sad ovo otišlo predaleko. Možda je to razlog zašto je naplaćeniji model!”

Ipak, u moru ljutitih komentara, bilo je i onih koji je prilično podržavaju i ove fotografije smatraju njenim pravim talentom, pa je tako jedan komentar glasio:

“Biti se*si za tebe je talent, a tvoja lepota je dar!”

Zanimljiv je podatak da Instagram dopušta objavljivanje golišavih fotografija u kontekstu dojenja, porođaja i trenutaka nakon porođaja, zdravstvenih situacija i slično.

Na primer, kad je reč o promovisanju svesti o raku dojke, ali ne dopušta golotinju bez validnog razloga, tako da na toj mreži nije dozvoljeno da se objavljuju gole fotografije umetničke ili po*nografske prirode.

Podsetimo se da su Madoni više puta bile uklonjene fotografije tog tipa zbog čega se kraljica popa prilično žalila, ipak, po svemu sudeći, nije svima sve zabranjeno.

(Espreso)

Espreso / Infomark