GLUMAC KOJEG SMO SVI OBOŽAVALI NE IZLAZI IZ KUĆE! Zavoleli smo ga kao Hagrida u popularnom FILMU , a on sada ŽIVI u ŠTALI i ne može da HODA (VIDEO)

Vlasnik štale koji mu je iznajmljuje kaže da popularni glumac otkako je pre 10 godina snimio poslednji deo filma o “Hariju Poteru” uopšte ne izlazi iz kuće. Robi se povukao, a retrko ko ga viđa.

Komšije kažu da glumca doživljavaju kao “virtuelnog zatvorneika” koji nikada ne izlazi iz kuće, a kažu da se godinama bori sa  bolovima u kukovima, koji su toliko jaki da je prikovan za invalidska kolica poslednjih 5 godina.

Ispred kuće je uvek parkiran plavu automobil jer je to Robijeva velika strast. 

“Povučen” je definitivno reč kojom bih opisao Robija. On je naš komšija i zapravo nam je njegova štala najbliža od naših 11 farmi. Ali od njega već godinama nema.. Pre mnogo godina viđali smo ga na privatnim večerama. Ali to je sada prestalo”.


OBRATITE PAŽNJU! Ovo su 4 faktora koja mogu ukazati da ćete patiti od DUGOG KOVIDA!NE BUDITE SLEPI KOD OČIJU! Ovih 5 signala govore da ste u TOKSIČNOJ VEZI!

NE BUDITE SLEPI KOD OČIJU! Ovih 5 signala govore da ste u TOKSIČNOJ VEZI!

 – Nisam ga video od privatne večere pre nekih pet godina ili možda više. On jednostavno ne želi više da bude deo zajednice. Potpuno se udaljio. To je jako tužno. Nažalost, nije baš ni najsrećnija osoba. Svaki put kad smo domaćini humanitarne akcije, pozovemo ga. Njegovo ime je uvek na listi, ali odgovor koji uvek dobijemo je – ne – rekao je stanodavac Edmonston.

Robi je poznat kao neko ko je zbog zdravstvenih problema u osami,a takođe je imao probleme i sa alkoholom.

Zbog lošeg zdravstvenog stanja Robi je odigrao sam par uloga nakon Hadriga 2011. godine.

Ono što je zanimljivo jeste da tako veliko glumačko ime plaća zakup štale samo 1.000 funti mesečno.

– Koltrejn ima 20-godišnji zakup. Kao i kod svih naših stanara, zakup je nizak – oko 1000 funti mesečno. To je neobičan zakup, ali uobičajen ovde na velikim imanjima poput ovog. Njime upravlja naša firma za upravljanje nekretninama Endrick Property Management. Naši direktorii imaju dogovor sa stanarima da povremeno dolaze i pregledavaju nekretninu, pa se oni onda dogovore da, gospodin Koltrejn može u sledećih 12 meseci o svom trošku da postavi novu kadu jer je stara –  objasnio je Edmonstone.