GLEDATELJKA OTKRILA MENSURA: Zbog žene iz Amenire si prekinuo vezu sa Milicom, jer te ta žena izdržava!?

Telefonsko uključenje Slađe iz Trstenika u “Narod pita” dovelo je Mensura do ludila.

printscreen

– Milica nije dete, iako je on naziva devojčicom. Nemoj da zaboravi da je tu devojčicu zaveo, jer postoji snimak pre ulaska kad je ona u plavoj haljini, a on je odmerava i pikira da će biti njegova. Milica nije fantastična. Mensure, ti nisi neko ko voli novac, je l’ tako? Ti ne voliš novac, ali gospođa iz Amerike je rekla da prekineš vezu. Mensure, ljudi znaju ko si i šta si, ovde niko nije glup – rekla je ona.

Milica je videla da tu ništa neće biti isto. Da li možete da mi odgovorite koju školu imate? pitala je gledateljka.

– Ja sam više puta rekao da imam srednju frizersku – rekao je on.


PRIJATELJ MILANA MILOŠEVIĆA RAZVEZAO JEZIK! Evo šta je rekao o voditelju Zadruge – na ovo troši nenormalnu svotu novca?!

PRIJATELJ MILANA MILOŠEVIĆA RAZVEZAO JEZIK! Evo šta je rekao o voditelju Zadruge - na ovo troši nenormalnu svotu novca?!


SVE ČARI OVOZEMALJSKOG PAKLA! Marko Đedović se oglasio nakon vesti da je Elena Kitić prevarila Frana Pujasa, pa potkačio CELU ESTRADU!

SVE ČARI OVOZEMALJSKOG PAKLA! Marko Đedović se oglasio nakon vesti da je Elena Kitić prevarila Frana Pujasa, pa potkačio CELU ESTRADU!

Milice, da li znaš gde je Trstenik i koliko smo blizu? Da li znaš da znam mnogo toga o tebi? Možeš li da pretpostaviš koliko godina imam?”, pitala je gledateljka.

printscreen

– Pa ne baš, možda oko 40 – rekla je Milica.

– Budi ponosna na svoju prodicu i na svoju majku. Za razliku od mnogih tvoja majka je došla, ne želim da uvred nikog. Tvoja mama je došla da te podrži. Milice, ja tebe znam i znam da nemaš masku, a znam da ti mene ne znaš. Ja nisam tvoj fan, ja sam fan Sandre Rešić. Devojka koja je dala sve za drugarstvo, pa na kraju ostala bez ičega. Vrati zadnje dve sezone, pogledaj šta je Sandra dala za prijatelje, a vidi šta joj se vratilo. Ugledaj se na nju i nemoj nikom ništa da daješ. Kad Mensur krene da priča u glavi mi je vilino kolo, nema kraja. Šta god da izgovori ne postoji poenta. Krene da priča, ali nikako da poentira. Da li si zbog gospođe iz Amerike prekinuo vezu? Nećeš da kažeš jer te žena izdržava, težak je to život – govorila je gledateljka.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart