Gledamo ga u “Igri sudbine”, o njegovom privatnom ivotu se malo zna! Jednom je OBJAVIO ERKINU FOTKU i oduevio sve…

Showbiz vesti

Glumca Borisa Pingovia publika trenutno gleda u najpopularnijoj seriji “Igra sudbine”, u kojoj tumai lik Nike Korlata, glavnog bosa i negativca tree sezone.

Foto: Prva TV

.

O njegovom privatnom ivotu se ne zna mnogo. Poznato je da je u srenom viedecenijskom braku, da ima dvoje dece i da mu je koleginica Nela Mihailovi ujedno i venana kuma.Pingovi kadkad objavi neku fotografiju iz privatnog ivota na svom Instagram profilu, pa je tako sve iznenadio kada je objavio erkinu fotografiju sa mature. Opis objave je posebno dirnuo njegove pratioce:

“Trudim se da ne budem previe privatan na official profilu, ali nekada neke stvari budu jae od tog truda… Dok smo je vozili sa ,,makeup-a” i ,,frizure”, na matursko vee, prolazimo pored Narodnog fronta i pitam je da li zna da je tu roena, a ona mi lakonski ree neto kao ,, Stvarno, ba super…”. A meni proe kao film kroz duu seanje na hladni, ali sunani dan poznog novembra , te 2002. godine, kad sam je izneo u korpici i treperei uneo u Jugo 55, pa odneo u naih 34 kvadrata, srean to je preivela i pobedila u svojoj prvoj ivotnoj bitki koju je tih dana vojevala u inkubatoru… I proe vreme…meni. Nju tek eka njeno… Moja Lena…maturantkinja”, napisao je ranije Boris Pingovi.

Njegovu objavu moete pogledati NA OVOM LINKU!