FOTOGRAFIJA TRUDNE JOVANE JEREMIĆ ZAPALILA MREŽE! (FOTO)


Jovana Jeremić od nedavno je u romansi sa Nenadom Stankovićem. Kako je nedavno u jednom intervjuu otkrila, ona taj odnos karakteriše kao prijateljstvo, s obzirom na činjenicu da je ona žena oko koje muškarac svakodnevno mora da se trudi kako bi sebi obezbedio mesto u njenom srcu.

Kako je rekla, u svom, za javnost nedefinisanom odnosu sa Nenadom uživa, a njeni obožavaoci sa nestrpljenjem iščekuju trenutak u kome će ona otkriti ko je muškarac pored koga će nastaviti život, s obzirom da voditeljka ne krije da želi ponovo da se ostvari u ulozi majke i supruge.

Da bi ponovo želela da postane majka pojasnila je i svojom poslednjom fotografijom na društvenim mrežama. Trudna Jovana Jeremić pozira u osmom mesecu trudnoće uz objašnjenje da je u drugom stanju uživala i da čak ni tada za nju ništa nije bilo nemoguće.

8. mesec Iznela sam Leu kao da nisam bila trudna!
Radila do poslednjeg dana, najviše u životu se slikala za magazine, pevala, igrala i izlazila. Trenirala pilates do 6.meseca.
Držala trudničku dijetu i iz porodilista izašla sa dva kg manje nego kad sam bila devojka, 52kg! U trudnoći sam dobila 9kg!!!!Idealno! Srušila babske price i tesenja neodgovornih trudnica prema sebi, koje jedu za troje, bez potrebe, pa posle upadaju u depresije i za to okrivljuju muškarce!
Rodila Leu Jeremic 56cm, 3.350kg tešku, zdravu bebu i, bogme, sada već preintelegentnu devojcicu koja ima licnost i koja je od malena uvek radila kako ONA ŽELI, a ne kako joj okolina nameće da je red( to je na majku, mada mama uvek balansira, a Lea tera svoje).
Dakle, na licnom primeru sam pokazala i dokazala da je sve moguće kad želiš!

Da li je ovo najava da će Jovana Jeremić trudna biti i pre nego što mnogi očekuju i da se stvari još brže razvijaju na njenom emotivnom planu, ostaje da vidimo. Ono što je činjenica je da joj drugo stanje savršeno pristaje, da je i tokom tog posebnog perioda kada je ispod srca nosila ćerku Leu nizala uspehe, pa su joj zbog toga brojne pratiteljke čestitale i udelile komplimente da je žena koja može sve.

Bonus video:


03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)

Espreso / Infomark