Evo šta su imale jedna drugoj da poruče! (FOTO)


Sara Jo, koja je bila favorit na izboru za “Pesma za Evroviziju” oglasila se nakon što je osvojila drugo mesto i nakon poraza čestitala Konstrakti na pobedi, na šta umetnica nije ostala ravnodušna.

Sara Jo je podelila svoje impresije nakon Beovizije 2022 i javno čestitala ovogodišnjoj pobednici Konstrakti i to sledećim rečima:

– Naravno da mi je bilo žao što mi je “promakla” prilika da ove godine predstavljam svoju zemlju, i to u svojoj voljenoj Italiji ali, iz ove perspektive, jedini pravi poraz bi bio da svoju zamisao nisam izgurala do kraja, a zatvaram ovo poglavlje kao jedno od najvrednijih iskustava do sada, sa nastupom na koji sam i te kako ponosna i sa potvrdom da je to jedino mesto gde se osećam kao svoja na svome. A ono što ste mi vi pružili neću nikad zaboraviti! Takođe, najiskrenije čestitke magičnoj @konstrakta koja nije bila sinonim za autentičnost samo na Pesmi za Evroviziju, već tokom čitave svoje karijere. Nastavi da nas inspirišeš i podsećaš koliko je lepo biti beskompromisno svoj – zaključila je pop zvezda.

Konstrakta nije ostala imuna na Sarine reči, te joj se u komentaru ispod objave i zahvalila:

– Sarita, blago nama što te imamo – napisala je umetnica uz emotikon srca.

Konstrakta i pesma “In corpore sano” predstavljaće našu zemlju na velikom muzičkom takmičenju “Evrovizija” koje će se u maju održati u Torinu.

Konstrakta, Evrovizija
foto: © ATA Images

Bonus video:

Sara Jo pred nastup na pesmi Evrovizije

06:01

Sara Jo pred nastup na pesmi Evrovizije

(Espreso)





Espreso / Infomark