EVO KAKO JE PROTEKAO PRVI SUSRET DALILE I LJUBE Pantovićka nije podržala njenu vezu sa Carem, a sada se oglasila Dragojevićka!

Bivše zadrugarke Dalila Dragojević i Jovana Tomić Matora našle su se zajedno kod frizera, a društvo im je pravila i Ljuba Pantović, koja je sve vreme podržavala Dalilu.

Ljuba je često komentarisala Daliline odnose u kući, a Dragojevićka se plašila njenih reakcija. Inače, Ljuba je bila zakleti protivnik Daliline veze sa Carem.

Printscreen/Instagram

Počelo predavanje – napisala je Dalila u opisu fotografije na svom Instagram nalogu i stavila srce pored Ljubinog imena.

Potom se Ljuba obratila svojim pratiocima.


ZA VIKTOROV ŽIVOT Ekipa emisije “Pitam za druga” organizovala humanitarnu svirku u centru Beograda!

ZA VIKTOROV ŽIVOT Ekipa emisije Pitam za druga organizovala humanitarnu svirku u centru Beograda!


EVO ŠTA KAMERE NISU ZABELEŽILE Dejan Dragojević otkrio VELIKU TAJNU zadrugara!

EVO ŠTA KAMERE NISU ZABELEŽILE Dejan Dragojević otkrio VELIKU TAJNU zadrugara!

Specijalno za one što nas gotive, sa mnom su najgora osoba na planeti, zlobnica i pakosnica, ali manje pakosna od mene… Gospođica – rekla je Ljuba i pokazala Dalilu.

To sam ja – dodala je Dalila.

Printscreen/Instagram

A tu je i jedna koju mrzite isto, ali nju zabole, ionako je mala. Da je valjala, porasla bi – pokazala je Pantovićeva Matoru.

Jadniju stvar od njihove zadnje tuče nisam videla! Da je onako vuče po podu – to je njegova bolest, a mirenje posle toga je njena bolest. Ozbiljan razgovor ću imati sa Dalilom kad izađe i nadam se da će je biti sramota kad bude videla video prikaz svoje “divne veze”, pa da će se osvestiti nakon toga. To me podseća na stokholmski sindrom gde žrtva pravda zlostavljača, krivi sebe i njega brani. Međutim, sve je to njen izbor tako da je meni još više poražavajuće. Rekli su mi ljudi i da je meni “je*ao majku” zbog čestitke gde sam Dalili napisala da cu joj natrljati na nos, i da treba da bude sama. Ako je to rekao (nisam lično čula), onda nek je*e svoju mamu koja ga nije vaspitala i pored koje je izrastao u klošara i ženomrsca, u stoku i koljača iz Crkvenice. Ako to nije rekao, onda povlacim reči – izjavila je Ljuba Patović dok su oni bili u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart