ELENA KITIĆ PREVARILA FRANA SA DEČKOM NAJBOLJE DRUGARICE! Zadrugar nije imao pojma šta mu devojka radi dok je on u rijalitiju!

Emotivna veza pevačice Elene Kitić i Frana Pujasa počela je nakon njegovog izlaska iz “Zadruge 4”. Nakon tvrdnja domaćih medija o ovome, Pujas nije želeo da prizna da su oni u vezi, sve dok u “Zadruzi 5” nije dobio pevačicinu video-čestitku za Novu godinu.

printscreen

Elena Kitić i Fran Pujas

Fran je ubrzo posle toga i napustio “Zadrugu 5” prvi put, a njihova veza je i dalje trajala. Pujas se brzo posle ovoga vratio u Belu kuću, jer je publika za njega glasala u baražu, a svi su mislili, pa i on sam, da ljubav sa Kitićevom cveta.Međutim, od Franovog drugog izlaska iz “Zadruge 5” on je priznao da njih dvoje nisu više zajedno, ali nije hteo da otkriva razlog.

Ubrzo su krenule spekulacije da je Elena našla drugog momka, što se i potvrdilo kao tačno. Iako su svi prvenstveno mislili da je u pitanju Vojaž, Elena je završila sa reperom Mihailom Vujićem, koji je poznatiji kao Mixa. Kako saznajemo, Elena je prevarila Frana dok je on bio u “Zadruzi”.


DALILA I CAR DOBIJAJU KUĆU U CRIKVENICI?! Fanovi skupljaju novac – žele da im poklone nekretninu! (FOTO)

DALILA I CAR DOBIJAJU KUĆU U CRIKVENICI?! Fanovi skupljaju novac - žele da im poklone nekretninu! (FOTO)


OSMAN KARIĆ OTKRIO U KAKVOM JE ODNOSU SA MENSUROM! Evo šta je rekao nakon što je Ajdarpašić napustio Zadrugu 5! (FOTO)

OSMAN KARIĆ OTKRIO U KAKVOM JE ODNOSU SA MENSUROM! Evo šta je rekao nakon što je Ajdarpašić napustio Zadrugu 5! (FOTO)

Kako mediji prenose, oni su se sreli na nastupu u toku Franovog boravka u “Zadruzi” gde su krenule prve varnice. Elena je počela da kači njegove pesme, a po njenom povratku sa putovanja, ušli su u vezu.

Fran za ovo nije znao, kako je boravio u “Zadruzi”, ali to nije sve. Osim što je Elena prevarila Pujasa, njen novi momak je bivši dečko njene najbolje prijateljice, sa kojim je čak snimala spotove.

U pitanju je Lea Davogić, poznatija kao Blairlea, koja je jedna od najpoznatijih domaćih di-džejeva.

Ovo je post koji je Lea posvetila Eleni pre 48 nedelja povodom njenog rođendana.

– Neke ljude znaš ceo život, ali sa nekima za mnogo kraći period prođeš sve i pronađes pravog prijatelja. Elena Kitić, srećan ti, najsrećniji. Uvek sam tu za tebe. Uvek, kao na ovoj poslednjoj slici. Kako sam ti ovo napravila kao prava fan stranica, sama se sebi smejem, ali znaš, volim te… – napisala je tada Lea.

 

 

Fran Pujas dao je svoj komentar za “Pink”:

– Ja sam to znao. Meni je to rekla jedna osoba bliska Eleni, ali ne želim da komentarišem, neka uživaju i to je to! – poručio je Pujas.

BONUS VIDEO:  

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart