DUPLANTIS POSLE SVETSKOG REKORDA! Šveđanin OTKRIO koja mu je sledeća ŽELJA!

Posle najboljeg rezultata u karijeri, Šveđanin je otkrio želje:

Svakog dana ustanem i želim samo da pomerim granicu. Sjajno je sato sam uspeo baš ovde u Beogradu – rekao je Duplantis novinarima.

Napominje da nikada nije vežbao na ovakvim visinama, ali da je danas imao poseban osećaj. Želeo je taj svetski rekord.

– Ne, obično ne vežbam na ovakvim visinama. Osećao sam se prilično samouvereno i mislim da je to moglo da se vidi iz načina na koji sam skakao. Jedino što mi je bilo na pameti od početka je bio svetski rekord. To je bilo jedino što me je zanimalo. Da nisam oborio rekord večeras, bio bih uzrujan. To mi je bio jedini cilj. Pokušao sam da dovedem sebe do pozicije da to uradim i uspeo sam.


VULETA NAJAVILA POHOD NA NOVO ZLATO! Evo šta je SPREČILO da ostvari bolji rezultat u Beogradu!SENZACIJA U BEOGRADU! Diskvalifikovan NAJBRŽI atletičar na svetu!

SENZACIJA U BEOGRADU! Diskvalifikovan NAJBRŽI atletičar na svetu!

Starsportphoto

 

Armand je držao i prethodni svetski rekord, koji je bio za centimetar niži postavljen pre dve godine.

– Mislim, jednom sam već uspeo, zašto ne bih opet. Stadion je dovoljno dobar da na njemu oborim svetski rekord, to je sve što mogu da kažem. Osećaj je prilično dobar. Znam da će na Svetskom prvenstvu ovde biti još više ljudi. Energija će biti pravo ludilo i veoma se radujem tome, ostalo je još 10 dana. Ne znam, jednostavno ste dobro osećam svaki put u Beogradu. Uvek dobro skočim ovde.

Na pitanje koje su mu granice, prvo se nasmejao, pa otkrio:

Nisam još ni ovaj skok pogledao, ali imam osećaj da mogu mnogo više i da je ovo samo početak. Prva sledeća biće na 6,20 – istakao je Duplantis.

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / Infomark