Dragan Bjelogrlić ostario


Dragana Bjelogrlića (58) odavno prati glas izuzetno vrednog čoveka. Ako nije ispred kamere kao glumac, onda je iza kao reditelj i producent, a u svakom trenutku spreman je da se upusti u neki novi projekat.

Po svemu sudeći, slobodne dane s nestrpljenjem je dočekao. Uz fotografiju nastalu ispred porodične kuće u njegovom rodnom mestu, napisao je: “Baranda, konačno.”

Njegovi Instagram pratioci imali su niz asocijacija na kultnu seriju “Vratiće se rode”, koja je snimana upravo u Barandi, kao i na lik koji je tumačio, a bilo je i onih koji su Bjeli sugerisali da malo predahne s poslom.

“Konačno odmor? Izgledate baš, baš umorno”, poručila mu je jedna zabrinuta obožavateljka.

Podsetimo, dok se neki stide svog porekla i svojih domova, ovi poznati su otvorili vrata rodnih krajeva, i bez trunke sramote pokazali odakle su..

Naime, većina njih se sa prvim primanjima i suviše uzdiglo da nisu čak ni želeli da prokomentarišu odakle su, a kamoli u kakvom su domu odrasli.

Dok su drugi, ipak, ostali prisebni i vrlo rado podelili sa obožavateljima, i narodom svoju porodičnu istoriju, ponosno pokazujući svoje rodne krajeve.

Iako se u medijima pročulo da ima kuću u Barandi, zbog čega se i aludira na njegovo poreklo, naš najpoznatiji glumac Bjela je zapravo iz Hercegovine, kako se on u više navrata i izjašnjavao, kao čistokrvni Hercegovac, odnosno kako naši izvori navode on je iz Lipnika, odakle mu otac, kao i cela porodica potiču. Tako da priča o Barandi, delimično pada u vodu.

Bonus video:


02:55

BJELOGRLIĆ RAZOČARAN ZBOG PIRATERIJE: Kod nas ne postoji svest koji je to ZLOČIN!

(Espreso)

Espreso / Infomark