DOMINO IGRICE ZA POČETNIKE! Kako atmosferu u spavaćoj sobi učiniti dostojnom filmskog scenarija?

Možda vi i vaš dragi niste spremni da isprobate sve tajne ove vrste vođenja ljubavi, ali to nikako ne znači da ne možete barem malo da začinite svoj ljubavni život.

Ispitajte teren

Pre nego što dragog prepadnete bičevima, lisicama i raznim drugim igračkama, saznajte šta ga sve potencijalno privlači. Lascivni govor je odličan način za istraživanje njegovih želja pa mu slobodno šapnite na uho kako biste tačno voleli da začine odnose. Njegova reakcija najbolje će vam otkriti na šta je sve spreman.

Sigurnost na prvom mestu

Jednom kada ste utvrdili šta ste voljni da isprobate i kada se napokon odlučite na akciju, dogovorite sigurnosnu reč. Neka to bude prvo što vam padne na pamet i što nema nužno veze sa vođenjem ljubavi, a što ćete izgovoriti ako bilo ko od vas dvoje započne s igricama koje partner ne želi.

Shutterstock

Sa povezom će svaki dodir i poljubac biti pravo iznenađenje i novo uzbuđenje

Skriveni pogledi

Veliku ulogu u domino akciji igra upravo prepuštanje kontrole partneru. Ne mora čak svaka igrica nužno da završi samim intimnim odnosom – golicajte maštu jedno drugome, zadirkujte i palite jedno drugo. Najbolji način za izoštravanje partnerovih čula je stavljanje poveza na oči zahvaljujući kojem će mu svaki dodir i poljubac biti pravo iznenađenje i novo uzbuđenje.


ŠTA REĆI PARTNERU KADA ZAKAŽE U KREVETU? 4 rečenice koje vade stvar!

ŠTA REĆI PARTNERU KADA ZAKAŽE U KREVETU? 4 rečenice koje vade stvar!


5 IGRICA koje će vam osigurati DOBRU ZABAVU i još bolju AKCIJU u KREVETU!

5 IGRICA koje će vam osigurati DOBRU ZABAVU i još bolju AKCIJU u KREVETU!

Oduzeta sloboda

Pre nego što pomislite na konopce i vezanje, isprobajte lisice koje mogu da budu jednako zabavne i privlačne. Jednostavne su za korištenje, a i definitivno su sigurnije i manje užasavajuće od konopca ili lepljivih traka.

Ubojito rublje

Erotsko rublje svakako bi trebalo da postane deo vaših igrica. Igrajte se zavodljivim rubljem, komadima od kože i lateksa, halterima i samostojećim čarapama, visokim potpeticama… Zavežite ga za stolicu i priuštite mu zamaman pogled na izazovno rublje i erotski ples, a ‘kaznite’ ga za svaki osmeh ili reč koju vam uputi.

Shutterstock

Kada smo jako uzbuđeni, raste prag tolerancije na bol

Gricni me nežno

Kada smo erotski jako uzbuđeni, raste prag tolerancije na bol pa ugrize doživljavamo kao izvor zadovoljstva. Naravno, ne treba se gristi i tući toliko snažno da ostavite jedno drugom modrice po telu, ali lagano grickanje ili šljapkanje će svakako podići temperaturu.

Pratite nas na društvenim mrežama