Dok se princeza Šarlin leči na TAJNOJ lokaciji uradiće BITNU STVAR!


Princeza Šarlin, 44-godišnja majka sedmogodišnjih blizanca Žaka i Gabriele, još uvek boravi u bolnici na nepoznatoj lokaciji, gde je završila nakon svog povratka iz Južne Afrike, u kojoj je boravila punih 10 meseci.

Njezin izlazak iz ustanove se stalno se odlaže, a ona je sada otkrila za francuske novine “Le Parisien” da je još pre godinu dana pristala na molbu Kedrika Biskaija da postane zvezda novog nastavka manga stripa.

Kako je rekla, ta ideja je odmah oduševila, pa je zato bez puno razmišljanja pristala da bude zvezda šestog nastavka.

“Zaista se radujem šestom izdanju “Blitza”, koji je veličanstveno inspirisao Garija Kasparova i kojeg je dizajnirao Daitaro Nišihara. Osvojila me je na prvu ideja da učestvujem u novoj “Blitz” avanturi i zahvaljujem autoru i kreatoru Kedriku Biskaiju koji me je pozvao da otkrijem svet mangi”, izjavila je princeza Šarlin koja se trenutno oporavlja “od emotivne i fizičke iscrpljenosti”.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Njen lik naći će se na četiri strane stripa i to dok drži konferenciju u kazinu Monte Karla i upoznaje dvoje dece koja čekaju turnir u šahu. Prema rečima samog autora, princeza Šarlin nije imala nikakve zahteve niti želje za izmenama.

Inače, njen suprug, princ Albert, pojavio se u drugom i četvrtom nastavku ovog digitalnog stripa, objavljenom u junu 2021. godine.

(Espreso)





Espreso / Infomark