“Do tad, kupajte se, jer leto je tek poelo, a more je slatko”

Showbiz vesti

Kada je pre samo godinu dana deak sa velikim snovima, a malim mogunostima, nepoznati reper Albino iz Bosne i Hercegovine dobio poruku od Milice Pavlovi da eli saradnju, nije ni sanjao da e ona da preraste u neto vie i da e za samo mesec dana njegova pesma oboriti sve rekorde sluanosti.

Foto: Zvezde Granda Specijal / Youtube printscreen

.

Od izdavanja njihovog dueta pod nazivom “eeru” do danas ovaj talentovani momak izaao je iz anonimnosti, a njegova autorska pesma prela je ve 15 miliona pregleda na popularnoj Jutjub platformi, te sreu zbog vrtoglavog uspeha ne moe da sakrije.

“elim neizmerno da vam se zahvalim to u tolikoj meri sluate, podravate i to ste prepoznali hitinu na vreme. Hvala za 15 miliona, divni ste”, oglasio se Albino na Instagramu, a potom otkrio da tek priprema pravo ludilo.

“Uskoro u da vam poklonim najbolju muziku koju nemate priliku da ujete. Do tad budite dobri i kupajte se jer leto je tek poelo, a more je slatko”, u stilu svog hita je poruio.

Podseamo, osim jedinstvenog muzikog stila koji je do saradnje sa Milicom negovao samo u svojoj zemlji, ovaj mladi je poseban i po tome to je albino, o emu je nedavno govorio za Grand Online.

Da je drugaiji shvatio je tek u tinejderskim godinama i umesto da oajava, to je prihvatio kao dar.

“Bilo je to kroz odrastanje. Vidim ja da imam svetliji ten, da ne mogu da idem na sunce, a drugi da imaju boju. Imao sam sreu da mi moji roditelji nikad nisu dali do znanja da sam ja albino, to sam shvatio tek u srednjoj koli”, bio je iskren u intervjuu koji je nedavno dao za grand.online.Prva / infomart