Demi Lovato pokušala da se ubije


Slavnoj američkoj pevačici Demi Lovato stvarno nije lako. Pre nekoliko godina javno je priznala da se već dugo bori s depresijom i da je pokušala da izvrši samoubistvo, posle čega je aktivno počela da zagovara diskusiju o psihičkom zdravlju, a sada se pokazalo da je nesrećna i u ljubavi.

Demi i njen godinu dana stariji dečko, glumac Maks Enrič ušli su u vezu pre šest meseci, a ljubav je toliko cvetala da su se već posle četiri meseca veze verili. Međutim par je pre nekoliko nedelja, posle samo dva meseca veridbe, naglo raskinuo.

Problem je u tome što je Demi ne samo emotivno uništena, već će je ovo i finasijski koštati, da ne pominjemo sate truda i razmišljanja posvećene planiranju svadbe.

Romantična ceremonija koju je planirala do najsitnijeg detalja propala je, a kako otkriva portal Gosip kap, Demi je izjavila kako ne može da vidi venčanicu koju je kupila, a o kojoj je maštala od kad je bila devojčica.

Da stvar bude gora, Demi nije kupila gotovu venčanicu, već je ručno izrađena, a nacrt za istu napravila je sama još pre nekoliko godina, kada nije ni poznavala Maksa, što će reći da je jako dugo čekala dan kada će konačno moći da je obuče.

Demi je s Maksom doživela ljubav na prvi pogled i bila je sigurna da je on “Gospodin Pravi”. Zato je brzo i bez razmišljanja uletela u vezu s njim, a čim je Maks pomenuo veridbu, iste sekunde je počela da planira venčanje. Većinu detalja je definisala već u prvih sedam dana pa je tako za venčanu kumu odabrala pevačicu Arijanu Grande, dok je goste na venčanju trebalo da zabavlja pevač Sem Smit, a odmah se bacila i na šivenje nesrećne venčanice.

Logično, postavlja se pitanje zašto je par tako naglo raskinuo, pogotovo jer je Demi svojevremeno na Instagramu, dok još nije obrisala Maksove fotografije sa svog profila, pisala kako niko nikad nije osetio ljubav kakvu je ona osetila sa Maksom, i kako joj je žao što tako nešto nikad niko neće osetiti. Tvrdila je i da je Maks voli bezuslovno, uprkos svim njenim manama i kako se pored njega oseća slobodno i kao da konačno može da bude svoja. Ipak, izgleda je Maksova bezuslovna ljubav preko noći isparila.

Bonus video:


02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)

Espreso / Infomark