DEJAN SE ŽENI SLEDEĆE GODINE, A DALILA ZAVRŠAVA U LUDNICI! Đogani otkrio saznanja u emisiji “Zadrugari na skeneru”! (VIDEO)

Adam je od početka najgledanijeg rijalitija upućen u sva dešavanja u beloj kući, pa je bez dlake na jeziku razotkrio pravo lice rijaliti učesnika.

Adam otkriva šta misli o Dalili i Caru:

printscreen

– Dalila ne zalužuje nikoga! Ja mislim da Dalila ne zaslužuje ni Cara, ni Dejana već nekog brđanina sa planine. Ona ne ume da ceni muškarce. Ne ume da ceni, niti da poštuje. Dejana nije poštovala koji ju je toliko voleo, a Filip koji je voli pet posto ni to ne poštuje. Dalila mi je iritantna, jednom rečju da ne uvijam više odvratna mi je žena. U ovoj sezoni ispala je najgora osoba ikada, kod nje je sve korist ona je jako koristoljubiva, a ako će joj nešto doneti pare ona će to uraditi, a da li će njen obraz biti čist to nju ne zanima, njoj je samo bitna gledanost. Jako koristiljubiva, a meni se takvi ljudi gade. Sa Filipom nema nikakvu buudućnost, mogu samo da završe u ludnici -zaključio je Adam. 

 Đogani je prokomentarisao i napad Nenada Aleksića Ša na Dina zbog Tare do kog je došlo u beloj kući je došlo do usijanja:

Printscreen

– Nenad posle Tare je sasvim šesta ličnost. To što on danas radi, to što je radio prethodnih godinu dana, zbog nekog ko ga ne voli. Meni izgleda kao da nikada nije imao devojku, a ne ženu, kao da ništa u životu nije prošao. Dina je napao samo da može da joj na bilo koji način priđe. Nije mi jasno što ona dopušta to sebi, pored svega što zna šta mu je radila i u Skoplju i u Beogradu, on je srećan kada ga ona poljubi, mislim prečudan mi je kao da je bačena crna magija na njega. Sve dok je Tara tu i dok je u rijalitiju, ona će ga u svakom smislu sprečavati i sabotirati da bude sa Monikom -rekao je Đogani.


OTKRIVEN TAJNI PLAN DALILE I CARA! Bivša zadrugarka raskrinkala ljubavnike – evo šta je rekla! (VIDEO)

OTKRIVEN TAJNI PLAN DALILE I CARA! Bivša zadrugarka raskrinkala ljubavnike - evo šta je rekla! (VIDEO)


DALILA I FILIP SU KATASTROFA! Zadrugarima NEĆE BITI DOBRO kada čuju reči Sanje Stanković – Raskrinkala Matorin TAJNI PLAN! (VIDEO)

DALILA I FILIP SU KATASTROFA! Zadrugarima NEĆE BITI DOBRO kada čuju reči Sanje Stanković - Raskrinkala Matorin TAJNI PLAN! (VIDEO)

Viki opalila šamar Marku jer je saznala da se poljubio sa Marjanom:

– Njih dvoje po meni imaju jako bolestan odnos. Oni mi nisu jedno za drugo, nekako mi je sve na silu ili iz koristi. Marko i Viki to je korist se*sa. Marko se nije sažalio na njenu tužnu priču, nije zato sa njom, ipak su oni već dugo zajedno, a i prešli su preko mnogih stvari, onih gnusnih reči, preko psovki najrođenijih. Odvratni su, nije mi nimalo prijatno da ih slušam i gledam. Ne podržavam nasilje, ne znam priču, niti zbog čega, niti zašto ali ako ne ide svako svojim putem. Šamar neće popraviti ništa već će samo još dodatno pogoršati vezu-zaključio je bivši zadrugar.

PINK.RS

Matija Matijević slao poruke Moniki Jovanovskoj jer nije preboleo Taru Simov, pa se za crnim stolom pravdao kako to nema veze sa njom:

– Mateja da je hteo, on je do sada sto puta mogao da bude sa Tarom! Ona se ne bi žalila, bila bi najsrećnija na celom svetu jer njena jedina ljubav nije Nenad, već je Mateja! Mislim da Mateja ne oseća gram ljubavi prema Tari, šta više mislim da oseća prezir, ali da ne bi imao rat sa njom, mora da ima neki kao normalan odnos. Nije slao Moniki poruke jer ga podseća na Taru, to je slučajnost, zaista nema potrebe, jer kada izađeš iz rijalitija jave ti se same devojke! One imaju sličnosti, obe su anoreksične, obe imaju crnu kosu, ali nema veze to sa Tarom, da je imalo on bi i dan danas bio sa njom. Kada bi birao između njih dve, Tara ni pod razno, ajde neka bude Monika -istakao je Adam.

Dejan Dragojević se prepustio strastima u tuš kabini sa Aleks, šuška se da je preboleo svoju sada već bivšu životnu saputnicu Dalilu Mujić:

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

– Dejanu će baš dosta trebati vremena da preboli Dalilu, nažalost, a i on je sam svestan da Dalila nije dobra za njega, ni za njegovu porodicu, niti za njegovu bodućnost. Dejan će se teško oporaviti, nije to malo pet godina, a ja mu želim da se što pre oporavi od Dalile! Biće teško, a za to šta radi sa Aleks svaka čast! Nadam se da će ona biti ta neka koja će mu pokazati šta sve ova nema i šta je sve propustio kroz život. Daj Bože da se otarasio Dalile za ceo život, a i ako bude sve kako treba Dejan će i dogodine da se zaljubi i ponovo da se oženi- zaključio je Adam.

Pratite nas na društvenim mrežama