DEJAN I REŠIĆKA IMAJU TAJNI PLAN?! Planiraju da se vide NAPOLJU – Aleksandra NE SLUTI šta joj Dragojević RADI IZA LEĐA! (VIDEO)

Sandra je na samom kraju priznala da bi neke stvari totalno drugačije rekla Dragojeviću, ali da će to ostaviti za razgovor koji će imati van Zadruge.

Još uvek imam neki osećaj, ne mogu da ga se otresem – rekla je Sandra.

Printscreen You Tube

Sandra i Dejan razgovaraju

Nešto se mora desiti. Ja bih voleo da nešto može da se zaobiđe. Mene ovde niko ne zna. Kažu: “Nije to taj Dejan”. Kad ste vi to mene videli? Ja ni sa kim u trojci nisam pričao, mene niko ne zna. Ne znam ni ja samog sebe. Sad se opet upoznajem. Vraćam se na neke stvari i to mi je teško. Ne mogu u svemu da budem perfktan, dobar… O milijardu stvari razmišljam – istakao je Dejan.

Znam. Zato me je povredilo što odjednom ništa… I ono za rernu nije bilo potrebno da kažeš Aleksandri, nego meni. Uvek mogu da razumem afekat, ili da ti je neko nešto uradio, pa da ode na drugu stranu. I krivo mi je bilo što, najkrivlje, što nisi ono primetio. Rekla sam ti da mi se ne obraćaš. I pola stvari bih ti drugačije rekla, a bili bi ti drugačiji odgovori. Ali možda kad izađemo. Ja te znam – dodala je Rešićeva.


UPLAŠILE SU ME PRIČE O VRADŽBINAMA! Dejanu NIJE SVEJEDNO zbog glasina o CRNOJ MAGIJI – Boji se Dalile?!

UPLAŠILE SU ME PRIČE O VRADŽBINAMA! Dejanu NIJE SVEJEDNO zbog glasina o CRNOJ MAGIJI - Boji se Dalile?!


POTVRĐENE JEZIVE GLASINE! Dalila bacila na Dejana VUDU MAGIJU, njegovo ČUDNO PONAŠANJE sve DOKAZUJE!

POTVRĐENE JEZIVE GLASINE! Dalila bacila na Dejana VUDU MAGIJU, njegovo ČUDNO PONAŠANJE sve DOKAZUJE!

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart