DAVID SE JAVNO OBRATIO DEJANU NAKON POVRATKA U VETERNIK! Evo šta mu je poručio! (FOTO)

David je aktivan na društvenim mrežama, a na svom Instagramu se oglasio nakon Dejanovog povratka kući.

Opet si tu, opet zajedno planove pravimo. Zajedno se smejemo, zajedno ne damo jedno na drugom, zajedno ćemo skinuti zvezde sa neba! Opet je slagalica spojena! – napisao je David Dragojević u opisu fotografije.

Dejan je javno podržala i pevačica Maja Nikolić.


SLOBODA JEDNU PROSEČNU PLATU DALA ZA NOĆENJE U CRNOJ GORI! Glumica uživa u luksuzu – cena je prava “sitnica”!DALILA SE JAVILA KARIĆU NAKON ZADRUGE! Isplivala prepiska – on joj poručio da je fatalna žena! (FOTO)

DALILA SE JAVILA KARIĆU NAKON ZADRUGE! Isplivala prepiska - on joj poručio da je fatalna žena! (FOTO)

Zajednička pobeda! Zaslužili ste – napisala je Maja u komentaru.

Podsetimo, David Dragojević nije krio koliko mu je drago što se Dejan nakon svega vratio kući.

– Fenomenalno je. Dejan je odmorio kod mame, a ja sam sada došao. Srećan sam. Čuo sam se sa prijateljima i rekao sam im da mi je čudno što je tu. Kada se probudio zvao me je, sada je sve kao nekada. Srećan sam i ispunjen. Kraj je “Zadruge” i sada idemo u nove pobede – rekao nam je nedavno David, a onda se osvrnuo na teške situacije Dejana i Dalile, koje su obeležile “Zadrugu 5”:

– Bilo je mnogo teških situacija u rijalitiju. Počevši od onog loma, kada je u kupatilu krenuo da lupa vratima. Tada sam video da je to krenulo u neku drugu stranu, pa sve do Srpske Nove godine – rekao je David.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart