DALILA SE JAVILA KARIĆU NAKON ZADRUGE! Isplivala prepiska – on joj poručio da je fatalna žena! (FOTO)

Karić je na društvenim mrežama stao na Dalilinu stranu, što se njoj dopalo, pa mu se zahvalila.

Osman je od Dragojevićke dobio poruku na Instagramu, a on je sa svojim pratiocima podelio deo prepiske sa njom.

printscreen instagram

Prepiska Dalile i Osmana

Osmane, hvala na podršci u ovim trenucima. Mnogo mi znači – napisala je Dalila, na šta joj je Osman odgovorio:

Uvek Dalila. Ti si čovek, ti imaš dušu to mogu da vidim, da osetim. Ti si posebna, iskoristi svoju inteligenciju i izgled. Jednom rečju, fatalna žena. Prognoziram ti prelepu budućnost – odgovorio joj je Osman Karić.


KEBINA LJUBAVNICA PROGOVORILA: Zauzela sam se da Suzana dobije dete, a onda je usledilo razočarenje

KEBINA LJUBAVNICA PROGOVORILA: Zauzela sam se da Suzana dobije dete, a onda je usledilo razočarenje


LEPOJ BRENI UGROŽENO ZDRAVLJE! Pevačica ležala u bolnici dve nedelje, postoji opasnost od tromboze!

LEPOJ BRENI UGROŽENO ZDRAVLJE! Pevačica ležala u bolnici dve nedelje, postoji opasnost od tromboze!

E-stock/printscreen

Osman Karić pružio podršku Dalili Dragojević

Podsetimo, Osman Karić se na društvenim mrežama oglasio nakon jedne svađe koja je izbila između Dalile Dragojević i njegovog naslednika Stefana, a tom prilikom je rekao:

– Činjenica je da Stefan često staje u odbranu Dejana što i nije neko čudo kada je u pitanju sam taj odnos Dejana i Dalile, koja često u svojim lošim namerama nipodaštava Dejana time što ga svojim lažnim patetisanjem vraća u taj odnos. Stefan sve ovo doživljava lično, postavlja se u Dejanovu ulogu, gde ne bi mogao da trpi sve to, već bi je davno precrtao iz svog srca. E sad Dejan mu nije jasan baš iz tog razloga, prosto ne može da veruje da Dejan to sebi dozvoljava kao jedan muškarac. Videli smo da Stefan sinoć u pušionici, Dalilu na neki način savetuje, govori joj sve što joj mnogi drugi za crnim stolom misle a ne izjašnjavaju se povodom toga – rekao je tada Osman i dodao:

 Da li iz straha da ne bi došli u sukob ili nekih drugih razloga njima znanim. Stefan brani Dejana stavom koji inače zastupa ali daleko od toga da mrzi Dalilu, čak mislim da je smatra za drugaricu koja mu ne bi okrenula leđa u pojedinim situacijama kao što bi uradili neki “drugovi” tamo bliži njemu. To je ta energija koju Dalila i Stefan osećaju, obostrano poštovanje. Stefan nikada ne bi napao Dalilu sem kada je u pitanju njena nepravda koju radi Dejanu – zaključio je tada Osman Karić za “Pink.rs”

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart