DALILA POKUŠALA DA SE UBIJE, IZLETELA IZ VOZILA NA AUTO-PUTU? Nakon finala doživela pomračenje!

Mujićeva je je nakon što je izgubila od bivšeg supruga Dejana Dragojevića koji je osvojio prvo mesto u “Zadruzi 5” i nagradu od 50.000 evra, izašla iz studija sa drugaricom Marijanom Zonjić. Tada je od nje saznala loše vesti, preciznije, videla je poruku od oca Husa koji joj je poručio da se ne vraća u Šepak i da zaboravi na njega ukoliko bude ostala u vezi sa Filipom. Njena majka Emina, takođe, je poručila da joj ne izlazi na oči ukoliko ostane sa Carom.

Aleksandar Jovanović Cile

Dalila teško podnela nedolazak roditelja

– Dalila je očekivala da vidi svoje, majku i oca, oni bi joj došli kao melem na ranu nakon svega što je prošla za ovih 10 meseci. Mislila je da je uz nju jer je ona njihovo dete i da će je podržati uprkos svemu što je radila na imanju u Šimanovcima. Pogledima ih je tražila, ali uzalud. Jedino joj je Marijana Zonjić bila tu, ona joj je donela i haljinu za finale i sve vreme bila uz nju. Kada su Dejan i ona ušli u studio na proglašenje pobednika tek tada je shvatila šta se dešava. Nije bilo nikoga da je zagrli:”Šta je ovo ljudi, je l’ ovo noćna mora?”Nije mi dobro. Molim vas da mi niko ne prilazi. Ne osećam se dobro. Bolje da me nema. Ovo ni zlotvor nije zaslužio da mu se dogodi. I ubica bi bolje prošao od mene, a mene niko da sačeka”, jadikovala je Dalila- priča izvor koji je bio pored nje i pratio dešavanja nakon proglašenja pobednika “Zadruge 5”.

E-Stock

Plakala u superfinalu, nakon toga htela da se ubije Dalila

– Dalila nije prestajala da plače dok su je fotoreporteri fotografisali i pratili njenu reakciju. Ona je nakon toga otišla sa Marijanom, dok je njen dečko Filip Car otišao u drugom pravcu. Produkcija je Dalili i marijani pozvala taksi i njih dve su se uputile u Zonjićkin stan. Tada je nastala prava drama. dalila je u takiju doživela napad panike i imala je nervni slom. Vrištala je na sav glas i udarala sebe po glavi, čupala mse za kosu i ponavljala da ne bi trebalo da živi jer je obrukala majku i oca- dodao je izvor koji je ispričao i da je starleta izašla iz auta:

– Vozač taksija je stao, nije znao čovelk šta da radi. Marijana nije uspevala da je smiri, pa je i ona počela da plače. Kada se auto zasutavio, Dalila je izletela, malo je falilo da je udare druga vozila: Idem da se ubijem, nek me zgaze kola, nek me sravne sa zemljom kad sam ovako prokleta. ja ne zaslužujem da živim. ja sam žena monstrum. Kad su me moji odbacili sve je jasno.” Kukala je Dalila koja se u jednom trenutku sabrala i vratila u automobil- zaključio je izvor. 


PORUKA OD OCA ME JE POREMETILA! Dalila se slomila i zaplakala pred novinarima, pa otkrila da ne ide s Filipom Carom! (VIDEO)

PORUKA OD OCA ME JE POREMETILA! Dalila se slomila i zaplakala pred novinarima, pa otkrila da ne ide s Filipom Carom! (VIDEO)


BIO BIH SREĆAN DA JE DALILA ZATRUDNELA! Filip Car otkrio da li s Dragojevićkom počinje zajednički život! (VIDEO)

BIO BIH SREĆAN DA JE DALILA ZATRUDNELA! Filip Car otkrio da li s Dragojevićkom počinje zajednički život! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart