DALILA IDE POD NOŽ! Dragojevićka planira da poseti PLASTIČNOG HIRURGA nakon rijalitija – Želi da izgleda kao Maja Marinković?! (VIDEO)

Ona nikada nije krila da se podvrgla brojnim plastičnim operacijama i zahvatima, a svojevremeno je čak objavila i video vađenja silikona iz usana jer je želela da se vrati “prirodnom izgledu”.

Nakon turbulentnih par meseci u Zadruzi, gde je pred kamerama prevarila muža, a onda se i pobila sa ljubavnikom Filipom Carem, Dalila je promenila mišljenje.

Printscreen/You Tube

Dalila Dragojević

Na Instagramu se pojavio video Dalile Dragojević koja priznaje da će nakon “Zadruge” otići kod plastičnog hirurga.

Malo mačije oči, pa stavim silikone, kupim nov autić i onda: ‘Izvini, je l’ se znamo?” – rekla je Dalila, a Milica je kritikuje da ne preteruje jer je lepa.


DEJAN ŠOKIRAO NACIJU! Dragojević NAPOKON otkrio šta misli o Dalili i Filipu – NEĆE IM BITI DOBRO KADA ČUJU NJEGOVE REČI! (VIDEO)

DEJAN ŠOKIRAO NACIJU! Dragojević NAPOKON otkrio šta misli o Dalili i Filipu -  NEĆE IM BITI DOBRO KADA ČUJU NJEGOVE REČI! (VIDEO)


TETA BILJANA NADAM SE DA NEMATE NIŠTA PROTIV MENE! Aleksandra Nikolić po svaku cenu ŽELI DA SE DOPADNE Dejanovoj majci!

TETA BILJANA NADAM SE DA NEMATE NIŠTA PROTIV MENE! Aleksandra Nikolić po svaku cenu ŽELI DA SE DOPADNE Dejanovoj majci!

Ma, neću ja promeniti lični opis – govori Dalila, a Viki joj dobacuje “samo si*e”.

Ovo nije prvi put da Dalila spominje odlazak od plastičnog hirurga, a ono što je posebno zanimljivo jeste to što je Maja Marinković nakon učešća u “Zadruzi 2” promenila svoj fizički opis toliko da je nakon nekon hirurških intervencija postala neprepoznatljiva. Da li se Dalila opredelila na taj korak baš zbog Maje, Filipove bišve devojke, ostaje nam da vidimo.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”:

Pratite nas na društvenim mrežama