DALILA DAJE 10.000 EVRA NA OPERACIJE, DEJAN PIŠE KNJIGU KAO KIJA! Zadrugari otkrili planove za budućnost!

Učesnici “Zadruge 5” puni su planova za budućnost! Najveća zvezda rijalitija Dalila Dragojević potrošiće dobar deo honorara na plastične operacije, dok njen bivši muž Dejan piše knjigu po ugledu na pobednicu prve sezone Kiju Kockar!

Foto: Pink promo

Zadrugari imaju velike planove… Dalila i Aleksandra

Pune ruke posla

– Posle “Zadruge” idem na remont kod plastičnog hirurga! Prvo ću da ugradim silikone u grudi kako bi mi haljine lepše stajale. Onda ću ponovo da operišem nos, jer želim još da ga suzim i smanjim. Zategnuću kapke i podići jagodice. Razmišljam i da isturpijam bradu kako bih imala lepši oblik lica… Naravno, staviću i botoks, da se sve to lepo zategne. To će me sigurno koštati 10.000 evra, ali baš me briga – kaže Dalila, koja planira da pokrene i privatni biznis:
– Volela bih da otvorim kozmetički salon u Beogradu. Deo honorara potrošiću i na to da svom ocu Husi ispunim najveću želju i pošaljem ga na hodočašće u Meku.
I dok Dalila razmišlja kako da novac zarađen u “Zadruzi” što pametnije potroši, njen bivši muž Dejan Dragojević skovao je plan kako da joj se osveti! On je odlučio da napiše knjigu u kojoj će raskrinkati bivšu ženu nevernicu.

PrintScreen/Zadruga Official

On želi da napiše knjigu… Dejan

– Kad je mogla Kija Kockar da napiše autobiografiju, mogu i ja! Tako će ljudi saznati pravu istinu o meni, ali i o mom braku s Dalilom. Sad, kad vraćam film, shvatam koliko je ta žena oduvek bila zla i da je sve radila samo zbog rijalitija. Gadim se samom sebi što sam bacio pet godina života na nju – iskren je Dragojević.

Želje i čestitke

Dalilini i Dejanovi novi partneri imaju nešto skromije planove. Filip Car bi da postane kuvar, dok Dekijeva devojka Aleks Nikolić mašta da se uda za njega i rodi mu decu.


IMAM GUŠENJE! Dejanu Dragojeviću POZLILO pred superfinale “Zadruge 5”, poludeo kad je čuo pitanje o Dalilinoj pobedi!

IMAM GUŠENJE! Dejanu Dragojeviću POZLILO pred superfinale Zadruge 5, poludeo kad je čuo pitanje o Dalilinoj pobedi!


ISPOVEST DEJANA DRAGOJEVIĆA PRED FINALE ZADRUGE: Dalila je ološ, drago mi je što nemam decu sa njom! (VIDEO)

ISPOVEST DEJANA DRAGOJEVIĆA PRED FINALE ZADRUGE: Dalila je ološ, drago mi je što nemam decu sa njom! (VIDEO)

– Uživam da spremam hranu, a vala i da jedem. Nagojio sam se kao svinja! Ako ne budem imao novca da otvorim restoran, voleo bih da se zaposlim negde kao kuvar – kaže momak iz Crikvenice, dok Aleks priznaje da su njeni planovi vezani samo za Dejana:
– Želim da se udam za njega i rodim mu decu! Nikad nisam bila ovoliko zaljubljena u nekog momka kao što sam u Dekija.

Sandra i Anđelo se
sele u Kolumbiju

Sandra Rešić i Anđelo Ranković planiraju da se presele u daleku Kolumbiju! Pevačica i maneken žele da započnu privatni biznis u ovoj zemlji.
– Imam drugove u Kolumbiji koji odlično zarađuju. Voleo bih da odemo tamo i zaradimo lovu, a onda da se vratimo u Srbiju i da Sandra nastavi karijeru. Još se dogovaramo oko svega – kaže Ranković.

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart