Čudna izjava Ane Nikolić


i smešno i tužno

Ona je za Pink televiziju otkrila da ona zapravo i ne zna ko je Miša Grof, a napala ga je zbog, kako kaže, traume iz detinjstva

Objavljeno:

Nedavno je Ana Nikolić javno isprozivala Mišu Grofa, oca pokojnog Vidoja Ristića i stala u odbranu Nikoline Pišek kada se govorilo o podeli bogatsva pokojnog Vidoja.

– Ovo je nečuveno! Nimalo viteški… Ponajmanje grofovski. Ali sve sam ja to doživela kad je moj otac umro u istim tim godinama, 44… Sramota! Sve i da je “sve istina”… Čoveče božji, sahranio si sina! – obratila mu se Ana pre nekoliko meseci.

I to ništa ne bi bilo čudno da se sada nije dogodio novi šok.

Ona je za Pink televiziju otkrila da ona zapravo i ne zna ko je Miša Grof, a napala ga je zbog, kako kaže, traume iz detinjstva.

– Njega sam napala zbog ljudskost, ja nemam pojma ni ko je Miša Grof. Sećam se kada mi je umro otac iz vojnog odseka su zvali da traže fiksni telefon koji je moj otac igrom slučaja nekoliko dana pre smrti doneo kući da ga vratimo, čitala sam šta je radio Miša Grof i kako se ponaša. Meni to nije normalno, e i ja imam tu traumu iz detinjstva i zato sam tako reagovala – kaže Ana Nikolić za Pink i dodaje:

– Iz mene je izašlo ono ljudsko, jer ja znam kako je meni bilo. Ne baš tako surovo, ali je to ta priča – kaže Nikolićeva.

Bonus video:


09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)

Espreso / Infomark