Ćerka Lee Kiš je doživela dramu koju će pamtiti čitav život!


Ćerka voditeljke Lee Kiš, Sara Mia Jokić, podelila je putem društvene mreže Instagram jedno traumatično iskustvo s javnošću, pa i mnoge tako ostavila u šoku. Odgovarajući na pitanja fanova, u opširnoj je poruci objasnila šta joj se dogodilo tokom školovanja, a što nikada neće moći da zaboravi.

Pitanje se ticalo, inače, baš tog perioda, kao i toga da li se još uvek druži s onima s kojima je nekada delila klupu.

– Detinjstvo pamtim kao prelepo, imam puno prijatelja iz osnovne škole, i još uvek se družimo. A kada govorimo o školi, postojale su neke faze i situacije sa kojima sam morala da se nosim, koje nisu bile lake, ali nisam se dala – počela je Jokićeva, pa dodala:

– Nije bilo jednostavno biti istaknut iz mase zbog toga što si dete poznatog roditelja. Postojalo je milion situacija u kojima je bilo teško snaći se kao jako mlad. Postoji jedna koju ću pamtiti ceo život sigurno, jer je mogla da se završi kobno po mene.

„Život mi je bio ugrožen!”

Tada, objasnila je da su njeni nastavnici tada bili odigrali veliku ulogu.

– Život mi je bio ugrožen. Iako nije bila stvar vršnjačkog nasilja (mada je na kraju tako ispalo), već su nastavnici jedan dug vremenski period vršili pritisak na mene i toliko me sabotirali u svakom smislu da se to naravno prenelo na jednu problematičnu grupu dece koja je vodeći se time dovela i mene u veliki problem. Hvala Bogu nije se završilo fatalno – otvorila je dušu ona, pa istakla kako se nada da nikome ništa slično neće nikada dogoditi.

Bonus video:


06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)

Espreso / Infomark