Ceo dan nam zvoni telefon, moramo da proverimo!

On je, kako je dostavljeno Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, otišao kod kiropraktičara da namesti prvi vratni pršljen (atlas), ali je nakon tretmana ostao nepokretan i prevezen je na Institut za ortopediju Banjica, gde je 9. jula preminuo.

Na Klinici “Balans medika” Telegrafu je poručeno da ih “novinari zovu ceo dan i da će se o slučaju oglasiti najkasnije sutra”.

– Ceo dan nam zvone telefoni. Moramo prvo da proverimo o čemu se radi, a onda ćemo se oglasiti, danas ili sutra – poručili su.

Podsetimo, Milan Đ. je u privatnoj klinici bio na tretmanu kod kiropraktičara radi nameštanja prvog vratnog pršljena (”atlasa”). Tokom tretmana se ukočio i nije više mogao da se kreće.

Na Institutu mu je konstatovana fraktura 1. vratnog pršljena usled čega je ostao nepokretan i odmah je uveden u veštačku komu.

Milan Đ. je preminuo u subotu, 9. jula na Institutu za ortopediju, a Više javno tužilaštvo u Beogradu je danas obavešteno o celom događaju, nakon čega je dalo nalog da se obavi obdukcija, piše Telegraf.rs.
Republika / infomark