CAR MUVA STANIJU, DALILA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Rijaliti se nastavlja, par napravio skandal posle emisije “Amidži šou”

Filip Car muva Staniju Dobrojević, iako je u vezi s Dalilom Dragojević! Momak iz Crikvenice se posvađao sa devojkom u emisiji “Amidži šou” i rešio da joj se brutalno osveti i napravi je ljubomornom!

printscreen

Filip Car u emisiji “Amidži šou”

On je zgrabio telefon, počeo da lajkuje Stanijine gole fotografije i šalje joj poruke, pa je Dalila doživela nervni slom.

Pravi greške


PRIZNAO SVE O VEZI SA DAROM BUBAMAROM 23 godine mlađi Toni se rastura od para, a sada je otkrio do sad nepoznate detalje o ljubavi sa pevačicom!

PRIZNAO SVE O VEZI SA DAROM BUBAMAROM 23 godine mlađi Toni se rastura od para, a sada je otkrio do sad nepoznate detalje o ljubavi sa pevačicom!


ZA VIKTOROV ŽIVOT Ekipa emisije “Pitam za druga” organizovala humanitarnu svirku u centru Beograda!

ZA VIKTOROV ŽIVOT Ekipa emisije Pitam za druga organizovala humanitarnu svirku u centru Beograda!

Ceo skandal počeo je uživo na Pinku, kad je voditelj Ognjen Amidžić pitao Dalilu da li bi Caru i posle “Zadruge” opraštala prevare.

Deki: I bez Filipa,
brak bi mi pukao

Dejan Dragojević kaže da bi se njegov brak sa Dalilom uskoro okončao, čak i da se u njega nije umešao Filip Car:

– Dalilin i moj brak bi svakako pukao uskoro. Možda za godinu, dve, tri… Zato je još bolje što smo se razišli u rijalitiju, da mogu da gradim novi život, okružen dobrim ljudima. Dalila je sujetna i krivo joj je što sam pobedio u “Zadruzi 5”.

U rijalitiju sam mu prešla preko Maje Marinković, Sanje Grujić i Ane Jovanović. Dosta je! U spoljnom svetu mu ne bih oprostila ni najmanju grešku – odgovorila je nervozno Dalila, koja je u nekoliko navrata naglasila da ne voli kad je ljudi podsećaju na Filipova neverstva.
Caru se nije svideo njen odgovor, pa joj je odbrusio:
- Jel’ tako?! E onda ću odmah da napravim grešku!
Kako saznajemo od izvora s lica mesta, momak iz Crikvenice je tada uzeo mobilni u ruke i počeo da lajkuje provokativne fotografije Stanije Dobrojević na Instagramu, a onda joj je poslao i poruku.

Besna

Opraštala sam Filipu prevare u rijalitiju, ali više neću ni najmanju grešku
Dalila Dragojević

“Gde si? Šta radiš? Što si starija, to si lepša! Javi se kad budeš bila slobodna, da se ispričamo”, napisao je Filip atraktivnoj starleti.

 

printscreen

Dalila Dragojević u emisiji “Amidži šou”

Žestoka svađa

Kad je shvatila šta joj dečko radi pred nosom, Dalila je poludela i napravila skandal!

Tera joj inat

Dalila, bila si bezobrazna u emisiji, Stanija ti je kazna
Filip Car

Zajednički fanovi su odmah javili Dalili da Filip lajkuje Stanijine gole slike! Jedva je čekala kraj emisije da bi ga napala! Urlala je na Cara: “Jesi li ti normalan?! Dokle ćeš više da me ponižavaš?!” Dok je ona plakala, Filip se smeškao i govorio: “Eto, napravio sam grešku koju si prizivala! Staniji sam čak i poruku poslao. Bila si bezobrazna u emisiji, ovo ti je kazna”. Posle ovih reči, Dalila se dodatno razbesnela i počela da ga udara po telu – otkriva naš izvor sa lica mesta i dodaje:
- Kad su napuštali studio, urlali su jedno na drugo! Ko zna kako se sve završilo…

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart