Brutalno iskreno o odnosu sa ZETOM I ĆERKOM!


Pevač Petar Grašo i ćerka mužičara Tončija Huljića, Hana Huljić nedavno su se zavetovali na večnu ljubav, a par uskoro očekuje i prinovu. Njihova porodica će kroz dve nedelje postati brojnija za jednu devojčicu.

Tonči s nestrpljenjem očekuje rođenje unuke i ne krije da mu ovolika medijska pompa ne odgovara.

– Eto ta veza koja je završila brzim brakom i detetom između Petra i moje ćerke, svakodnevno smo bombardovani, ali nismo pričali o tome, mi živimo normalno, pritisak je svaki dan čitati, nije izlazila napolje jer joj je bilo smešno da trče svi za njom – rekao je za RTL Exkluziv.

Huljić je napravio parodiju apropo njihove porodične situacije, te je slikovito prikazao kako on i zet funkcionišu, govoreći da je pomalo ljut na njega zbog pretrpanog rasporeda.

– Imam vrlo stabilnu suprugu koja će biti tu, Petar je bukvalno svakodnevno na nastupima tako da se malo ljutim jer nema potrebe toliko da radi, pa sam i tu situaciju odradio u ovom spotu, da igra pred salom radosti – rekao je Huljić i otkrio u kakvim je odnosima sa zetom Grašom:

– Ja sam čovek koji voli da se zeza i odnos mene i Graša je takav jer 26 godina se poznajemo, mi smo svi familija, imamo specifičan humor – ispričao je.

Bonus video:


02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)

Espreso / Infomark