BROJNI SKANDALI SU OBELEŽILI ZADRUGU 5! Od tuče do preljube – ovo je najskandalozniji trenutak rijalitija!

Ova sezona važi za jednu od najgledanijih i najskandaloznijih, a tome su doprineli brojni skandali koji su obeležilizi “Zadrugu 5”.

Preljube

Najveću pažnju u petoj sezoni popularnog rijalitija obeležio je razbod Dalile i Dejana Dragojevića.

Dalila je Dejana prevarila sa Filipom Carem, nakon čega je odlučila da stavi tačku na brak koji je trajao pet godina. Iako je mislila da je Car ljubav njenog života, nakon razvoda sa Dejanom usledio je raskid sa Filipom. Ipak, brojnim svađama, fizičkim obračunima i skandalima, Dalila i Car su se pomirili pred sam kraj rijalitija.

Ni Dejanu Dragojeviću nije trebalo dugo da pronađe novu ljubav, pa je nedugo nakon raskida sa Dalilom uplovio u vezu sa Aleksandrom Nikolić.


EVO ŠTA JE JOŠ ALEKSANDRI RADILA IZA LEĐA Bivša zadrugarka otkrila da Maja odavno NE MOŽE DA SMISLI Aleksandru, sada je SVE JASNO!KELVIN HARIS ZAPALIO EGZIT! Popularni DJ napravio NEZAPAMĆENU atmosferu!

KELVIN HARIS ZAPALIO EGZIT! Popularni DJ napravio NEZAPAMĆENU atmosferu!

printscreen

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car

Nikola Grujić Gruja je takođe odlučio da ostavi suprugu, pa je tako nedugo nakon ulaska u “Zadrugu 5” uplovio u vezu sa Mimom Šarac i zaboravio na ženu i decu. Mimu su često tokom rijalitija nazivali ljubavnicom, ali ju je on branio. Na kraju, ipak je Gruja izašao kao slobodan muškarac, jer ga je i Mima ostavila.

Printscreen You Tube

Mima i Gruja

Najskandalozniji trenutak u rijalitiju

Ono što se do sada nikada nije desilo rijalitiju jeste lažiranje smrti. Otac Marka Osmakčića, Franjo Osmakčić, odlučio je da lažira smrt kako bi sina izvukao iz “Zadruge”. Marko je bio u vezi sa Viktorijom Mitrović, a nakon saznanja da je trudna, on nije želeo da se beba rodi. Svom ocu je poslao šifrovanu poruku i on je odmah delovao na najbizarniji način. Osmakčić je dobio tužbu od televizije Pink, jer je prekršio ugovor i napustio rijaliti.

printscreen

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović

Miljana Kulić Zoli štiklom razbila glavu

Miljana Kulić je diskvalifikovana nakon što je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli štiklom razbila glavu dok je spavao. Od jačine udarca, Zoli je krenula krv, koja se slivala niz lice dok je pokušavao da se odbrani. Obezbeđenje je uletelo, a ona je nastavila da mu preti.

Sada štiklom, a sledeći put će biti nožem – vikala je Miljana i nastavila:

Ubiću ga i na zadovoljstvo i na dostojanstvo pa će otići tamo gde mu je mesto. Ovog čoveka ću ja da ubijem. Ja, dok ga ne ubijem, ne izlazim odavde, a onda idem ili u zatvor ili u ludnicu, gde treba – govorila je Kulićeva tada. 

Miljana je tada odlukom Velikog šefa diskvalifikovana iz “Zadruge 5”, ali se posle izvesnog vremena vratila. Ona je tada u rijaliti ušla sa novim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Printscreen

Miljana, Bebica i Zola

Kulićeva ni tada nije dugo izdržala u zatvorenom prostoru, pa se tako svađala sa Zolom, čak je imala i se*s s njim, raskidala s Bebicom, vraćala mu se i na kraju su zajedno izbačeni zbog agresivnog ponašanja prema voditelju i cimerima.

Deniz Dejm oralno zadovoljila Mihića i Zolu

printscreen instagram

Deniz Dejm

Vrela akcija Deniz Dejm i Stefana Mihića smatra se jednom od najskandaloznijih, s obzirom da se sve desilo pred kamerala, ali bez pokrivača! Tokom proslave reprize Nove godine Deniz i Mihić su otišli u kupatilo i započeli akciju. Deniz je najpre oralno zadovoljila Mihića, a onda su imali žestok se*s, a snimci su odmah preplavili društvene mreže. Mesec dana kasnije, ona se uvukla Zoli u krevet, ali se tada prekrila jorganom i njega oralno zadovoljila.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart