BRITANAC BEZ DLAKE NA JEZIKU O NOVAKU! Hrabar je! Nisam to želeo da čujem!

Novak Đoković je u intervjuu datom BBC-ju jasno naglasio da nije aniivakser, ali da ne želi da se vakciniše protiv korone, što je podiglo prašinu u celom svetu.

Takođe, Nole je objasnio da je svestan cene koju će platiti, ali ne želi da bude primoran da primi vakcinu protiv korona virusa.

Đoković je inače priznao da bi preskočio Rolan Garos i Vimbldon ako bi turnir insistirao na tome da svi igrači moraju da budu vakcinisani. Šestostruki polufinalista Grend slema Tim Henman je to prokomentarisao.

Reuters

 

– Razumem njegovu zabrinutost. Ponovio bih da je apsolutno njegova stvar da li ima vakcinu ili ne. Kao bivši igrač i ljubitelj tenisa, to verovatno nije bilo ono što sam želeo da čujem u tom intervjuu, ali verovatno je ono što sam očekivao – rekao je Henman i dodao:


NOVAKOVA ODLUKA JE UŽASNA! Nekadašnja šampionka zatečena: Sa Đokovićem mora da popriča Srbin!

NOVAKOVA ODLUKA JE UŽASNA! Nekadašnja šampionka zatečena: Sa Đokovićem mora da popriča Srbin!


ZAPAD JE JEDVA DOČEKAO… ĐOKOVIĆ IM JE KAMENČIĆ U CIPELI! Oglasio se Nikola Pilić: Žao mi je, ali Novak ima pravo na stav!

ZAPAD JE JEDVA DOČEKAO... ĐOKOVIĆ IM JE KAMENČIĆ U CIPELI! Oglasio se Nikola Pilić: Žao mi je, ali Novak ima pravo na stav!

– Kako je sam slobodno priznao, biće mu strogo ograničeno gde može da putuje i samim tim i da igra bez vakcine. Time što sebi oduzima priliku da se takmiči na grend slemovima, on sigurno ugrožava svoje šanse da bude najveći igrač svih vremena i mislim da to dovoljno govori o njegovoj hrabrosti, uverenju i stavu da je to ono što je najbolje za njega. Mogli biste pomisliti da će vrlo malo toga uticati na njegovo mišljenje – naveo je Henman.

tanjug/ap photo

 

Takođe, Henmann je imao dobre vesti za Đokovića. Rekao da ne postoji trenutno nikakva prepreka u vladinim uredbama koje bi zaustavile Đokovića da igra u Londonu.