BOSANČEVA ĆERKA NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O NJEMU! Čak se zbog njega i ISELILA IZ KUĆE, isplivala PRAVA ISTINA!


Ćerka producenta i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Stojković Džidža progovorila je o prevari dečka, zašto je izvadila silikone, ali i priznala da joj je glumac Vuk Kostić najbolji frajer na estradi.

– Odavno sam rekla, a onda su ostale pevačice počele da ponavljaju za mnom da je Vuk Kostić jedan od boljih frajera na našoj javnoj sceni.

Otvoreno je pričala o prevari, kada je tadašnjeg dečka uhvatila sa drugom devojkom.

– Meni je sada to smešno jer je taj dečko napravio klasičnu budalu od mene. Prolazila sam kolima pored njega i direktno sam ga pogledala u oči, a on mi je rekao: „Nisam to bio ja“. Imao je sreće jer ga nisam pregazila i zaista je dobro prošao. Više sam bila povređena i u šoku jer me je pravio budalom.

– Mogu jednom ili dva puta, pa i tri puta da oprostim jer imam visok prag tolerancije, ali kada to dostigne tačku usijanja, onda se bolje skloni. Ako tri puta nekome oprostim i nastavimo dalje, onda moj partner može da očekuje svašta od mene. Zato im kažem unapred: „Bolje nemoj“.

Priznala je da je silikone izvadila zbog oca.

– Izvadila sam silikone pod pritiskom jer nisam mogla svaki dan da slušam svog oca. Svaki put kada bismo sedeli zajedno govorio mi je: „Kao da sedim sa nekom nepoznatom osobom, a ne sa svojom ćerkom“. Zbog toga sam se iselila iz kuće i otišla da uklonim silikone.

Aleksandra Džidža Stojković
foto: Dragan Kadić

Bonus video:

DŽIDŽA POSTALA REPERKA! Nakon duže pauze, odlučila se na PREOKRET U KARIJERI, a evo šta je Bosanac rekao

03:29

DŽIDŽA POSTALA REPERKA! Nakon duže pauze, odlučila se na PREOKRET U KARIJERI, a evo šta je Bosanac rekao

(Espreso)

Espreso / Infomark