BOSA ČOLIĆ OTKRILA: Miljana mi je slala preteće poruke, rekla je da će ubiti Zolu! (VIDEO)

Bosa je otkrila da je Miljanu Kulić, Zolinu bivšu devojku, prijavila policiji, jer joj je rijaliti zvezda slala preteće poruke nakon što je diskvalifikovana iz “Zadruge”:

Informer

Bosa Čolić i Lazar Čolić Zola

Nakon deset minuta kada je bila diskvalifikovana iz Zadruge, dobila sam preteće poruke. Da ću sina naći u reci mrtvoga, da ću ga izvlačiti iz reke… – otkrila je Bosa.

Zolina majka se osvrnula i na njegov odnos sa Viktorijom Mitrović, a tom prilikom je istakla da neće podržati ni jednu devojku iz rijalitija sa kojom bi Zola mogao da bude:

Informer

Lazar Čolić Zola

– Ne prihvatam ni jednu, jer Lazar za njih nije zainteresovan – zaključila je Bosa Čolić, a šta je još otkrila, saznajte u videu na početku teksta. 


EKIPA INFORMERA KOD DEJANA U VETERNIKU: Obrisao bih život sa Dalilom! Pobednik “Zadruge 5” otkrio kome je poslao PRVU PORUKU!

EKIPA INFORMERA KOD DEJANA U VETERNIKU: Obrisao bih život sa Dalilom! Pobednik Zadruge 5 otkrio kome je poslao PRVU PORUKU!


BILA SAM U TIM SITUACIJAMA, ALI KAŽEM DAJ POTPIS I PEČAT! Jovana Jeremić komentarisala prevaru Subotićkinog muža s Majom!

BILA SAM U TIM SITUACIJAMA, ALI KAŽEM DAJ POTPIS I PEČAT! Jovana Jeremić komentarisala prevaru Subotićkinog muža s Majom!

Podsetimo, Zola je tokom svog boravka u Beloj kući istakao da se više neće miriti sa Miljanom Kulić.

Najviše me je bilo sramota tog nekog odnosa koji je i i meni i drugoj strani doneo to nešto, ponizili smo se. Ništa dobro nije donelo ni meni ni njoj. Mi nećemo više nikad biti zajedno – rekao je Čolić jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer / infomart